Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith chce zničit fotbal


ikona
Mr. Hlad
ridley scottwill smith
Will Smith hledá další roli, která by mu mohla pomoci v boji o Oscara 

Will Smith je borec, ale posledních pár let bohužel na svou vlastní kariéru malinko kašle a snaží se udělat hereckou hvězdu ze svého syna Jadena (což mu nejde) a pěveckou superstar z dcery Willow (kterou neznám). Jeho samotného jsme však v poslední době viděli před kamerou hlavně v mizerném Po zániku Země a v malé roli v ještě horším Zimním příběhu. Naštěstí se to brzy změní. Už příští rok ho čeká podvodnická romantická komedie Focus, v níž se sejde s Margot Robbie z Vlka z Wall Street, a jeho jméno bylo skloňováno i s akční sci-fi Brilliance, v níž měl lovit superzločince. Z té ale nakonec nedávno vycouval.

A nejspíš proto, že má chuť vyzkoušet si zase něco serióznějšího. Na Oscara byl sice nominován za Aliho a Štěstí na dosah, ale zatím mu utíká. Teď však jeho jméno padlo v souvislostí se sportovním dramatem, jež zatím nemá název, ale ví se, že ho produkčně zaštítí Ridley Scott. Jeho děj vychází z článku o lékaři, jenž zjistil, že existuje souvislost mezi těžkými zraněními hlavy a sportovci, kteří hrají vrcholově americký fotbal. To asi nikoho zvlášť nepřekvapuje, tenhle doktor však našel nezvratný důkaz. Rychle se ovšem ukázalo, že existuje spousta lidí, kteří by byli rádi, kdyby se jeho objev před veřejností utajil. Filmová verze příběhu by údajně měla být podobná pecce Michaela Manna Insider: Muž, který věděl příliš mnoho a spíš než sportovní drama to bude politická konverzačka. Režírovat by měl nepříliš známý Peter Landesman.

--- 

Vytáhni v hospodě: Will Smith vydělal první milion dolarů ještě před svými dvacátými narozeninami.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace