Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Na hraně zítřka: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
17.01.2015 22:16:18
jo kupodivu i na podruhý jsem si to užil a těch 7+* pořád trvá i po půl roce:+8)
a náklaďák pořád vládne :D:D:D
0 0
reagovat
18.09.2014 21:12:57
tak jsem to prave zkouknul a musim rict ze se mi to moc libilo

posledni mise taky dobra a za sebe musim rict ze si myslim ze Cruise tu schopnost neztratil a tu Pariz taky prosel nekolikrat ( nektery odkazy na to ukazujou viz. zazracny rychlonauceni se startovani prepravni lodi kdy nekolikrat jasne a zretelne rika ze tohle fungovat nebude, to jeho strelecky vystoupeni pri letu, stejne tak to ze vubec neresil to pripoutani lanem atd ) jen si proste jako na plazi nakonec uvedomil ze to proste neda bez toho aby mu vsichni skapli a tak jim radsi rovnou trvdil ze ji nema


Jen ten desing tech emzaku nebyl podle myho nic moc.
0 0
reagovat
03.09.2014 13:20:19

6/10

No... Mě třeba až tak nevadilo, že se pořád dokola opakuje (pravda - dost dlouho) to umírání.
Zato mě ale velmi vadilo, jak to najednou změnili a ten děj po tom.
Ani nevím, kde začít s tím, co na tom bylo minimálně nezáživné pro mě.
Od té změny a následného děje u mě film klesl k nule.
A že si tu poměrně dost stěžujete na alespoň trochu nedepresivní konec nechápu vůbec.
Naopak - doufal jsem, že ten konec bude mnohem více happy a ještě nám ukáží něco více.
0 0
reagovat
24.07.2014 22:34:57

8/10

Parádní letní jízda, takhle se dělá zábavný blockbuster.

Líbila se mi hlavně ta poměrně velká košatost scénáře, různé odbočky a slepé linky, namísto přímočaré cesty k samotnému závěru. Zejména v porovnání s ostatními filmy využivajícími časovou smyčku je to příjemně osvěžující. Nelze nezmínit parádní vizuál a ladění á la Starship Troopers/Aliens, včetně řady dobře umístěných vtípků a odlehčených situací. A vše samozřejmě stojí na skvěle napsaných a zahraných postavách, tady není co vytknout.

Trochu hořkou pachuť ponechává laciný závěr, čímž myslím nejen onen (dle mého) nesmyslný twist, ale i cca 10 minut děje před tím - není to moc konzistentní s vyzněním zbytku filmu. Zdejší úvahy o skrytých zákonitostech a alternativních výkladech mi nepřijdou úplně na místě, zas až takovou hloubku v tomhle filmu nevidím. Což je vlastně druhý důvod pro ono střízlivé hodnocení - je to sice super zábava, ale proti devítkovým a desítkovým filmům tomu u mě zkrátka cosi chybí.
0 0
reagovat
20.06.2014 14:29:13
Film rozhodně potěšil, dobrá akce, vtipné momenty byly vtipné a Tom Cruise s Emily Blunt byli super dvojka.
Konec se mi líbil tim, že to klidně mohlo skončit smrtí obou hlavních hrdinů a všichni by šli z kina v pohodě domů, ale takhle může debata začít :). Jinak co se mi hodně libilo bylo, že stejně jako v knižce. Hrdina stráví nejvíc času, bojuje a zlepšuje se pořát v jedné bitvě, jen aby pak v té rozhodujicí smyčce, ta bitva vůbec nebyla :D. V knížce pak bylo moc dobrý, když si to hlavní hrdina uvědomil.
Chtěl bych se teda ale zeptat někoho dalšího kdo četl knižní předlohu, protože jedna věc mi furt nejde do hlavy.
Chápu proč musela Rita umřít, to bylo pěkně vysvětlený, ale jakej byl její myšlenkovej pochod pro zabiti Keiji. Nějak jsem nepochopil proč by se prostě neresetl znova kdyby vyhrála ona. Četl jsem to v angličtině a přiznám se, že tu pasáš jsem uplně nepobral, dík.
0 0
reagovat
19.06.2014 23:51:56
Naprostá pecka. Dlouho jsem si takhle film neužíval :) . Prostě Tomáš mně nikdy nezklamal.
0 0
reagovat
19.06.2014 22:54:16
dobry matros...
0 0
reagovat
19.06.2014 22:12:23
eh ok wait what?
0 0
reagovat
19.06.2014 20:37:47

vybuch 2 dni dozadu

vybuch 2 dni dozadu v parizi ked je v helikoptere je uplne logicky, lebo vlastnosti sa krvou prenasaju povodcovi neostavu nie je to ako nakaza teda "mozog" prestava byt mozgom ako alfa prestala byt "antenou do minulosti". cruise zobral vlastnosti obom naraz, teda to sposobi ze sa vrati a o viac casu lebo "mozog" ma vacsi "vykon" zaroven mozog v minulosti strati schopnosti a pretazi sa mu neuronova siet ci co ma a ked sa nieco pretazi tak to buchne, nie je to od granatu ...
0 0
reagovat
19.06.2014 20:01:43
Prvá polovica je totálna pecka, niet o čom. V tej druhej už mi to prišlo však dosť slabšie, proste klasický film o zlých emzákoch. Momentálne je to tak na 7/10, možno po druhom pozretí sa to zlepší.
0 0
reagovat
19.06.2014 17:29:10

hmm

Mě to přijde jako totální mainstream vykradačka všeho. Film má takové tempo že zapomíná rozvinou charaktery postav. Takový Source Code se mi líbil mnohem více.
Technicky, efektně a co se týče kreativity designu k tomu nic nemám. Emily Blunt si myslím že scénář vůbec nepadl. Tom Cruise víceméně táhne celí film.
Nevím no. Možná jsem po seriálech Hannibal, Fringe a novější Nikitě rozmazlený.

Připomnělo mi to díl Hvězdné brány jak Teal'c a O'Neill uvízli v časové smyčce. To bylo vtipné.:D

6/10
0 0
reagovat
17.06.2014 20:13:46

7+*

super oddychovka, akce naprosto parádní. Pro mě ideální film u kterýho nemusím nějak přemýšlet a jen relaxovat. Tak to má být :+
Hlášky a vtipný scény který si hráli s časovou smyčkou se povedli (kliky a nákladák to těžce zabili :D8)) a konec mě velice pobavil :))
Tom Cruise je pořad frajer a těším se na jeho další film :-) ve scifi žánru mu to skvěle sedí.
0 0
reagovat
15.06.2014 23:03:59

10/10

Konečně jsem se na to do kina dostal a neuvěřitelná pecka :o:+

Nechápu zmínky o happyendu, ať se na konec dívám jakkoliv, nic hepy na něm nevidím, naopak, tíha časové (pod)smyčky s pochybnou šancí na únik mi k tomu přikládá celkem slušnou porci tragédie. Ale tak to mám rád :)
0 0
reagovat
13.06.2014 12:21:59
Verewolf> a taktiez Imperator Palpatine, ziaden Darth Sidious. Kedze ale Sidious na holograme vyzeral rovnako ako Palpatine, od zaciatku som nepochyboval ze je to jedna a ta ista osoba.
0 0
reagovat
13.06.2014 10:48:02

Will>

Ian McDiarmid?
0 0
reagovat
13.06.2014 10:38:35
Verewolf> ze Palpatine je Sidious bolo tajomstvom asi i ba pre tych co nevideli staru trilogiu :)
0 0
reagovat
13.06.2014 10:37:10
A navíc něco podobného bylo i ve hvězdných válkám, tam jsme se pravdu o Palpatinovi/Sidiusovy dozvěděli až ve třetí Episodě, i když některým to bylo dávno jasný. :-)
0 0
reagovat
13.06.2014 10:33:30

Will>

Ale v to případě je ve filmu pár dalších nelogičností a zvláštností.
0 0
reagovat
13.06.2014 10:31:21
No většinou to tak bývá, ale proč o tom dál nespekulovat, že .... :-D
0 0
reagovat
13.06.2014 10:15:51
VereWolf> Tazko by potom Cage hovoril "Stratil som schopnost restartovat, citim to". Tak ako Rita vedela, ze uz tu schopnost nema. A ver mi, ze keby v letnom blockbustry bola takato "skryta" linka tak na konci sa dockas montaze zaberov s tym ako si v retrospektive uvedomi, ze mu vsetci cely cas pomahali.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se