Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novou Hvězdnou bránu natočí...


ikona
KarelR
roland emmerichstargate
Šestý symbol zadán... 

Hvězdná brána má u nás dlouhou a bohatou historii. Osobně jsem na seriálech vyrůstal a nedám na ně dopustit, v čemž zdaleka nejsem sám. Imfa totiž chtěli za negativní recenzi SG-1 upálit plamenem Celestis (nekecám!), takže si příště dvakrát rozmyslel, než zase začal urážet kanadské lesy.

Dnes ráno mu tedy určitě poskočilo srdíčko radostí, jelikož studio MGM oznámilo, že se chystá další Hvězdná brána. Nejde ale o čtvrtý hraný seriál, nýbrž o zbrusu novou filmovou trilogii, jejíž vztah k téměř dvou dekádám materiálu zatím není přesně znám (nejpravděpodobnější je samozřejmě totální reboot). Na druhé straně ale víme, že se za kameru opět posadí Roland Emmerich, režisér původního filmu z roku 1994, který bude mít po boku svého dlouholetého parťáka Deana Devlina (scenárista a producent právě Hvězdné brány nebo Dne nezávislosti).

 

Emmerich s Devlinem momentálně pracují na dalších Dnech nezávislosti, takže si na nové cestování červími dírami ještě pár let počkáme. Podivnost toho, že jeden z blockbusterových tahounů prakticky zrebootuje vlastní značku, to ale z ničí hlavy nevyžene. Je to další hřebíček do rakve hollywoodské nápaditosti? Anebo nás čekají nostalgií proložené epické sci-fi, u kterých budou zástupy fanoušků houfně slintat? Ať už to dopadne jakkoliv, lhostejnost Hvězdnou bránu určitě nečeká. Na to vždycky měla příliš atraktivní premisu.

---

Vytáhni v hospodě: Nesmrtelné...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace