Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Godzilly ke Star Wars


ikona
KarelR
gareth edwardsstar wars
Gareth Edwards má novou práci. 

Sedmá epizoda Star Wars se právě natáčí v Abú Dhabí, a jak jsme zjistili předevčírem, J. J. Abrams v ní nebude šetřit praktickými efekty. Pro předalekou galaxii to jsou skvělé zprávy, Lucasfilm potom v nadílce pokračuje i dnes. Mnoho fandovského jásotu by totiž mělo způsobit také oznámení, že Gareth Edwards natočí zatím nespecifikovaný starwarsácký spin-off.

 

Režisér nového godzillýho spektáklu se rychle zařadil mezi nadějné mladé filmaře, kteří rozumí odkazu věhlasné značky a dokáží si s ním řádně pohrát. Jeho úkrok ke Star Wars tak působí nadmíru smysluplně, nejednoho veleještěřího fanouška nicméně asi nepotěší, že se kvůli němu druhé Godzilly nedočkáme dřív než v roce 2018. Volání Lucasfilmu ale holt odolá málokdo a Edwards se samozřejmě nemůže dočkat toho, až si splní pár dětských snů.

Jaký film by mohl točit? Podle posledních zpráv nás čekají minimálně tři sólovky, který by měly (ale také nemusí) být o Boba Fettovi, Hanu Solovi a rebelských vesmírných pilotech (pracovní název Red Five). Nejblíže by měly být začátky Boba Fetta, takže se misky vah naklánějí k němu. V tuhle chvíli každopádně víme jistě jen to, že Edwards přesouvá svou pozornost k zatím nespecifikovanému starwarsáckému projektu, který bude ve 3D, sepíše ho Gary Whitta (Kniha přežití) a půjde do kin 16. prosince 2016.

 

Čerstvě oznámená dvojka Godzilly by na Edwardse nicméně měla počkat a u Warnerů s ním počítají i pro trojku. Jste rádi, že u krále monster zůstane, nebo jste doufali v novou režisérskou krev? A který z načrtnutých Star Wars projektů byste od něj viděli nejraději? Dejte vědět v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Edwards kdysi přiznal, že by chtěl ve dvojce Godzilly vzkřísit ostrov monster. Snad tenhle nápad zváží i jeho případný nástupce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace