Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vysvětlujeme potitulkovou scénu nových X-Menů


ikona
KarelR
x-men:apocalypsex-men:days of future past
Zůstali jste do konce titulků? 

Marvelácké potitulkové scény už pár let nutí lidi googlit jako o život. Představují se v nich totiž comicsové postavy, které jsou důvěrně známé fanouškům, ale běžnému divákovi z nich jde hlava kolem. Co dělal Samuel L. Jackson na konci Iron Mana? Kdo byl ten fialovej týpek na konci Avengers? A proč se na konci dvojky Thora objevil Mr. Mugatu? První premiérové dny vždycky přinesly spoustu otázek, na které samozřejmě rychle přišly odpovědi.

NÁSLEDUJÍ SPOILERY Z X-MEN:BUDOUCÍ MINULOST!

Takže... Kdo byl ten egyptskej týpek na konci X-Menů? Pokud nejste zběhlí v comicsové historii, těžko jste v uctívaném staviteli pyramid poznali vůbec prvního mutanta, známého pod přezdívkou Apocalypse. En Sabah Nur (v překladu První) se narodil cca 3000 let před Kristem a rychle zjistil, že je nejmocnější bytostí na Zemi. Jeho supersíla, doplněná telekinezí nebo schopností manipulovat s jinými lidmi, z něj totiž dělala ideální božskou entitu.

Jako největší egyptský kápo si samozřejmě pořídil pár poskoků, které pozornější z vás viděli v záběru za ním. Ano, jednalo se o legendární čtyři jezdce apokalypsy, fór je ale v tom, že je Apocalypse pravidelně obměňuje. V comicsech takhle zotročil třeba Wolverinea nebo Hulka, v nadcházejícím mutantím filmu, který se bude jmenovat, ehm,  X-Men: Apocalypse, tak nebude v bezpečí vůbec nikdo.

RECENZE: X-MEN BUDOUCÍ MINULOST

 

Jak se mladý klučina v hábitu dostane do 80. let, aby tam řádně potrápil Profesora X, Magneta, Mystique, Beasta, Quicksilvera, Wolverinea a nejspíš i Gambita (v podání Channinga Tatuma)? Ve hře je hibernace, kterou narušilo Loganovo přepisování historie, případně návrat z cestování po vesmíru. Bryan Singer každopádně slibuje mnohem staršího a nebezpečnějšího Apocalypse, který bude základem zdaleka nejdestruktivnější x-menovské podívané.

Její scénář momentálně sepisují Simon Kinberg (X-Men: První třída, X-Men: Budoucí minulost) a Dan Harris s Michaelem Doughertym (X-Men 2). Premiéra je stanovena na 27. května 2016, připravte se tedy na dva roky drbů a spekulací. X-Menovský Thanos je na cestě!

---

Vytáhni v hospodě: V X-Men: Apocalypse by se měly objevit také mladé verze Jean Grey, Cyclopse a Storm.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace