Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolik stojí smrt Paula Walkera?


ikona
Mr. Hlad
fast & furiouspaul walker
Rychle a zběsile 7 se musí obejít bez jedné z hvězd. A slušně to navýší rozpočet 

Už asi nemá moc smysl opakovat, proč sedmý díl akční série Rychle a zběsile letos v kinech neuvidíme. Paul Walker zemřel vloni na podzim při autonehodě a jelikož jde o jednoho z hlavních hrdinů, jehož postava má dítě s filmovou sestrou Vina Diesela, nešlo ho jednoduše vyškrtnout. Walker byl u série od začátku a pro spoustu fanoušků je důležitější než všichni ostatní před kamerou. Režisér James Wan tedy rozhodl, že se bude přepisovat naprosto minimálně a premiéra se o rok posune. Taková sranda ale něco stojí.  

Na místo Paula Walkera nastoupí jeho bratři, což je fajn, ale ksicht je ksicht a předstírat, že Caleb nebo Cody Walker jsou Paul, by byla jednoduše hovadina. Takže byli osloveni borci z Weta Digital, přivezli trojici superkamer, díky nimž se na "nové" Walkery nasadí "starý" ksicht, a mohlo se začít točit. Další položka k rozpočtu. A aby toho nebylo málo, všichni ostatní herci si museli práci na Rychle a zběsile 7 o měsíc prodloužit. Celkově se tak dvousetmilionový rozpočet navýšil o dalších padesát mega! Ty však nejdou z kapsy studia Universal, ale zaplatí je pojišťovna. Jde mimochodem o vůbec největší částku vyplacenou za průtahy při natáčení. Donedávna bylo zvykem platit studiu čtvrt milionu dolarů za extra natáčení den. Wan hodlá vyhrabat i nepoužité Walkerovy záběry z minulých filmů a zkrátka to vypadá, že se snaží s nepříjemnou situací poprat, jak nejlépe to půjde. Což je fajn. Bylo by trapné, kdyby tohle rozloučení někdo odflákl, aby ušetřil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Caleb Walker je o čtyři roky mladší než Paul, Cody dokonce o patnáct let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace