Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V Expendables 3 litry krve nečekejte


ikona
KarelR
expendables 3
PG-13 vrací úder. 

A je to tu zas. U jedničky to nakonec dopadlo dobře, u dvojky taky, do třetice ale opatrní producenti očividně vyhráli. O čem je řeč? O ratingu Expendables 3, který podle Sylvestera Stalloneho skončí u "něžného" označení PG-13. Zatímco jsme poprvé dostali řízné eRko celkem rychle a podruhé si ho museli fanoušci trochu vydupat, tentokrát nářky nepomohou. Druzí Expendables totiž vydělali jen o 30 milionů dolarů víc než ti první (a v Americe nedali ani stovku!), značka tak musí začít lovit diváky v mladších vodách.

 

Proč přesně už nebude Dolph Lundgren půlit protivníky brokovnicí a proč si Mel Gibson na plátně moc nezafu*kuje? Slyova diplomatická odpověď zní následovně: "Chceme na film dostat co nejvíc lidí. Jsme hodně blízko eRka, vážně, je na dosah. Ale myslím, že to dlužíme nastupující generaci.  Rozhodli jsme se, že to chvíli zkusíme mezi PG-13 filmy."

 

Řeči o tom, že trojka nabídne oproti skoroparodické dvojce drsnější pojetí, tak zřejmě nebudou zas tak horké. Režírující Patrick Hughes se bude muset na plátně docela krotit (v jeho westernovém debutu Red Hill se krví příliš nešetřilo), doufejme tedy, že nás opravdu čeká eRko z rodu Temného rytíře nebo nového Robocopa. Expendables ostatně nikdy nešli úplně na kost a spíš se přidávala digitální krev do pgčkového materiálu, tak snad nedostaneme po všech stránkách vyměklejší akční přehlídku než posledně.

---

Vytáhni v hospodě: Expendables to řádně roztočili v Cannes!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace