Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ledová archa: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

speta.jr

A nevyhraje to nakonec ten...bílej medvěd?:D
302406
A nevyhraje to nakonec ten...[spoiler]bílej medvěd?[/spoiler]*:D*
speta.jr
0 0
reagovat

8/10

Jasna mesidz filmu Pro bily neni v budoucnosti misto!
302404
Jasna mesidz filmu [spoiler]Pro bily neni v budoucnosti misto![/spoiler]
8/10
0 0
reagovat

9/10

Jak zhodnotit tenhle film. Vymykající se všemu nejspíš. Bavil jsem se celou stopáž :+
298959
Jak zhodnotit tenhle film. Vymykající se všemu nejspíš. Bavil jsem se celou stopáž *:+*
9/10
0 0
reagovat

ech hovadina..........

tak já teda nevim.......navnazen recenzí jsem to sjel a nic. už základní rámec je taková kravina, že se tomu prostě nedá uvěřit snad ani ta želatina z brouků. Kritika společnosti přepálená, nevěrohodná. postup vlakem nesmysl. nechápu jak tam dostali tolik známejch herců. to je fakt scifi. Tady někdo realizoval velmi velmi kvalitní propagandu, protože film je céčková volovina. 1/10
298193
tak já teda nevim.......navnazen recenzí jsem to sjel a nic. už základní rámec je taková kravina, že se tomu prostě nedá uvěřit snad ani ta želatina z brouků. Kritika společnosti přepálená, nevěrohodná. postup vlakem nesmysl. nechápu jak tam dostali tolik známejch herců. to je fakt scifi. Tady někdo realizoval velmi velmi kvalitní propagandu, protože film je céčková volovina. 1/10
ech hovadina..........
0 0
reagovat
Ale jo dobrý, ale tam hlavne nejak vsichni museli spát na zemi v kazdym vagonu? Kam by se jinam narvali ti se sekyrama? já si v tý luxusní části všiml jen jednoho obytnýho vagónu.
293897
Ale jo dobrý, ale tam hlavne nejak vsichni museli spát na zemi v kazdym vagonu? Kam by se jinam narvali ti se sekyrama? já si v tý luxusní části všiml jen jednoho obytnýho vagónu.
0 0
reagovat
Väčšinu stopáže mi bolo jasné, že ide o komédiu, ale neviem prečo sa to potom chvíľami snažilo byť akýmsi nekompromisným trilerom. Najlepšie momenty filmu - scéna s rybou, beh s olympijskou pochodňou, dýka hodená do nohy zozadu aj napriek tomu že postava celú dobu stála otočená čelom ku všetkým povstalcom, hláška "Curtis?" bez zubnej protézy, celá scéna v "škole", Tilda a jej "so it is", strieľanie cez okná, "zavřete dveře" a dalo by sa pokračovať ďalej... Proste klasická ázijská škola...
Inak jedna otázka. Prečo vlastne cestujú poslední preživší vlakom? To bol koho nápad?
Každopádne, pri výrokoch alá "film roka" dostávam kŕče do boku, lebo ten nekontrolovateľný záchvat smiechu ešte stále trvá už od začiatku filmu. A to som úplne triezvy. (ad duro) Ani vyhoniť som si nemusel.

BTW: Pokiaľ ide o žáner cestovania vlakom, tak doporučujem KP-ho a jeho cestu po Transsibírskej magistrále. Fanúšikom tohto filmu by sa to mohlo páčiť.
293453
Väčšinu stopáže mi bolo jasné, že ide o komédiu, ale neviem prečo sa to potom chvíľami snažilo byť akýmsi nekompromisným trilerom. Najlepšie momenty filmu - scéna s rybou, beh s olympijskou pochodňou, dýka hodená do nohy zozadu aj napriek tomu že postava celú dobu stála otočená čelom ku všetkým povstalcom, hláška "Curtis?" bez zubnej protézy, celá scéna v "škole", Tilda a jej "so it is", strieľanie cez okná, "zavřete dveře" a dalo by sa pokračovať ďalej... Proste klasická ázijská škola... Inak jedna otázka. Prečo vlastne cestujú poslední preživší vlakom? To bol koho nápad? Každopádne, pri výrokoch alá "film roka" dostávam kŕče do boku, lebo ten nekontrolovateľný záchvat smiechu ešte stále trvá už od začiatku filmu. A to som úplne triezvy. (ad duro) Ani vyhoniť som si nemusel. BTW: Pokiaľ ide o žáner cestovania vlakom, tak doporučujem KP-ho a jeho cestu po Transsibírskej magistrále. Fanúšikom tohto filmu by sa to mohlo páčiť.
0 0
reagovat

Otázečka

V jedne konkretní scéně ve filmu, šlo o rybu fugu? Čistá zvědavost, díky.
293415
V jedne konkretní scéně ve filmu, šlo o rybu fugu? Čistá zvědavost, díky.
Otázečka
0 0
reagovat

Dík za tip

Film byl téměř v pohodě, dobrej nápad s vlakem a vagóny jako postup úrovněmi ve videohře. Zároveň mi ta propaganda a absurdní postavy "režimu" připomněly styl propagandy ve Falloutu nebo Bioshock Infinity. Akorát mě mrzí, že i tenhle film se nevyvaroval hroznejch klišé jako otravnej klaďas Evans.

Úplně otřesnej byl ten moment na konci, kdy se proderou vlakem, aby si pak poseděli před posledníma dveřma s cígem a Evans si v klidu, bez obav, že je dostihne ten čistič ze zadních vagónů text, odříká strašlivej klišovitej pět minut dlouhej monolog.V tom směru mě pobavilo, že když si vyčítal, že pro přežití musel požírat lidský maso - a mimina, tak mu přišlo o pár vagónů nazpět ponižující, že se "nižší vlakový vrstvě" servírujou uhledné neochucené proteinové cihly vyrobené z hmyzu.

Konec mi taky přišel čítankově nudnej, Evansovi šlo o lepší podmínky pro jeho lidi a když nakonec pochopí, jak systém vlaku (potažmo lidstva) funguje a že prostě část lidstva musí otročit, aby se ten zbytek měl dobře, tak radši přispěje k likvidaci celýho lidstva. 8)

Feťačka a kluk si určitě oba užijou v zasněženým světě bez potravin spousta legrace, až ta holka dostane absťák a bude je nahánět hladovej lední medvěd, co si je se zájmem na konci filmu tak zvědavě prohlížel. Štěstí, že se v tý nabouraný lokomotivě našel i malej kožich a sněhule pro toho kluka, asi počítali s tím, že si občas nějakej ten otrok lokomotivy vyrazí na vejlet.

Ale určitě jsem rád, když občas "mimo systém" vznikne takovejhle, i nedokonalej film, o kterým se dá diskutovat a propírat ho.
293395
Film byl téměř v pohodě, dobrej nápad s vlakem a vagóny jako postup úrovněmi ve videohře. Zároveň mi ta propaganda a absurdní postavy "režimu" připomněly styl propagandy ve Falloutu nebo Bioshock Infinity. Akorát mě mrzí, že i tenhle film se nevyvaroval hroznejch klišé jako otravnej klaďas Evans. [spoiler]Úplně otřesnej byl ten moment na konci, kdy se proderou vlakem, aby si pak poseděli před posledníma dveřma s cígem a Evans si v klidu, bez obav, že je dostihne ten čistič ze zadních vagónů text, odříká strašlivej klišovitej pět minut dlouhej monolog.V tom směru mě pobavilo, že když si vyčítal, že pro přežití musel požírat lidský maso - a mimina, tak mu přišlo o pár vagónů nazpět ponižující, že se "nižší vlakový vrstvě" servírujou uhledné neochucené proteinové cihly vyrobené z hmyzu.[/spoiler] [spoiler]Konec mi taky přišel čítankově nudnej, Evansovi šlo o lepší podmínky pro jeho lidi a když nakonec pochopí, jak systém vlaku (potažmo lidstva) funguje a že prostě část lidstva musí otročit, aby se ten zbytek měl dobře, tak radši přispěje k likvidaci celýho lidstva. *8)*[/spoiler] [spoiler]Feťačka a kluk si určitě oba užijou v zasněženým světě bez potravin spousta legrace, až ta holka dostane absťák a bude je nahánět hladovej lední medvěd, co si je se zájmem na konci filmu tak zvědavě prohlížel. Štěstí, že se v tý nabouraný lokomotivě našel i malej kožich a sněhule pro toho kluka, asi počítali s tím, že si občas nějakej ten otrok lokomotivy vyrazí na vejlet.[/spoiler] Ale určitě jsem rád, když občas "mimo systém" vznikne takovejhle, i nedokonalej film, o kterým se dá diskutovat a propírat ho.
Dík za tip
0 0
reagovat
Film roku to pro mě není, ale bavil jsem se fest. Ze Snowpiercera by mohla časem vyrůst novodobá klasika, jsem hodně rád, že se pořád točí podobný filmy.
293382
Film roku to pro mě není, ale bavil jsem se fest. Ze Snowpiercera by mohla časem vyrůst novodobá klasika, jsem hodně rád, že se pořád točí podobný filmy.
0 0
reagovat
Jakkoli mám korejské filmy rád, tohle mi nesedlo. V nesprávných chvílích se to bralo moc vážně a nějak jsem se bohužel nedokázal přenést přes nesmyslnou premisu s vlakem a díry v logice. Myšlenkově to taky nějak objevné nebylo a ani konec mě nepřekvapil.
Na druhou stranu obsazení a herecké výkony byly moc fajn, odsýpalo to a některé scény byly příjemně brutální.

Musím souhlasit s Gonzim v tom, že zasazení do vlaku tomuhle filmu spíš ublížilo.
293380
Jakkoli mám korejské filmy rád, tohle mi nesedlo. V nesprávných chvílích se to bralo moc vážně a nějak jsem se bohužel nedokázal přenést přes nesmyslnou premisu s vlakem a díry v logice. Myšlenkově to taky nějak objevné nebylo a ani konec mě nepřekvapil. Na druhou stranu obsazení a herecké výkony byly moc fajn, odsýpalo to a některé scény byly příjemně brutální. Musím souhlasit s Gonzim v tom, že zasazení do vlaku tomuhle filmu spíš ublížilo.
0 0
reagovat
Vidite ty reakce i tady. Presne, o cem jsem mluvil.
Je to smutne. Pak maji filmari nejak originalne experimentovat, kdyz vi, ze u velke casti publika dopadnou takhle.
Ale jeste ze ty korejce mame. Snad polovina filmu, ktera me poslednich par let opravdu zaujala, byla od korejskych reziseru.
293377
Vidite ty reakce i tady. Presne, o cem jsem mluvil. Je to smutne. Pak maji filmari nejak originalne experimentovat, kdyz vi, ze u velke casti publika dopadnou takhle. Ale jeste ze ty korejce mame. Snad polovina filmu, ktera me poslednich par let opravdu zaujala, byla od korejskych reziseru.
0 0
reagovat

3/10

Meh :-
293372
Meh *:-*
3/10
0 0
reagovat

drive

Jedna naprosto jednoduchá otázka chalan, proč navštěvuješ web o filmech a čteš si názory ostatních lidí na filmy. Nechápu blbe*ky, kteří dokáží pouze urážet, pokud pro ně špatný film někdo jiný vyzdvihuje nebo naopak. Je to ubohé a tady na MZ vás takových je až moc.

Já si myslím, že respektovat názor jiných je ten "úplný" základ, který se od filmového fanouška dá čekat. Asi jsem zaspal dobu nebo nerozumím dnešním lidem.
293360
Jedna naprosto jednoduchá otázka chalan, proč navštěvuješ web o filmech a čteš si názory ostatních lidí na filmy. Nechápu blbe*ky, kteří dokáží pouze urážet, pokud pro ně špatný film někdo jiný vyzdvihuje nebo naopak. Je to ubohé a tady na MZ vás takových je až moc. Já si myslím, že respektovat názor jiných je ten "úplný" základ, který se od filmového fanouška dá čekat. Asi jsem zaspal dobu nebo nerozumím dnešním lidem.
drive
0 0
reagovat
8/10 ? ale tak pre pubertakov a ovce.
293354
8/10 ? ale tak pre pubertakov a ovce.
0 0
reagovat
Hodnocení tohoto béčka úplně mimo, až mě napadá, co že dobrého to recenzent při sledování konzumoval, protože já měl celkem upito a stejně si nešlo toho děravého scénáře, trapných dialogů a zmrveného konce nevšimnout. Jediné co bych vyzdvihl byl herecký výkon Chrise Evanse, za to, že dokázal s vážnou tváří odříkat ten zhruba 5 minutový blábol na konci filmu si jednoznačně zasloužil Oscara.
293351
Hodnocení tohoto béčka úplně mimo, až mě napadá, co že dobrého to recenzent při sledování konzumoval, protože já měl celkem upito a stejně si nešlo toho děravého scénáře, trapných dialogů a zmrveného konce nevšimnout. Jediné co bych vyzdvihl byl herecký výkon Chrise Evanse, za to, že dokázal s vážnou tváří odříkat ten zhruba 5 minutový blábol na konci filmu si jednoznačně zasloužil Oscara.
0 0
reagovat
Po dlouhe dobe film, po jehoz konci jsem mel chut si ho pustit znovu. A za dva tydny pote, jsem pri vyberu filmu na vecer, sahl opet po tomto skvostu. A uz jen kvuli uzasne postave "toho asiata" (jmeno se mi googlit nechce si to brzy pustim potreti.
Navic jsem si pripadal jak v nejake pocitacove hre, kde vagony predstavovaly jednotlive levely.
293342
Po dlouhe dobe film, po jehoz konci jsem mel chut si ho pustit znovu. A za dva tydny pote, jsem pri vyberu filmu na vecer, sahl opet po tomto skvostu. A uz jen kvuli uzasne postave "toho asiata" (jmeno se mi googlit nechce si to brzy pustim potreti. Navic jsem si pripadal jak v nejake pocitacove hre, kde vagony predstavovaly jednotlive levely.
0 0
reagovat
Mohu jen doporučit, bylo to super....i když si nejsem jistej happy endingem :p
293334
Mohu jen doporučit, bylo to super....i když si nejsem jistej happy endingem :p
0 0
reagovat
Hm, viděno, sem tam posunuto, abych neumřel nudou a zoufalstvím, dokoukáno a aby to filmu nebylo líto, tak za těch pár efektů a jeden vtip s Češkou věnována jedna hvězdička z pěti a v životě už o týhle zrůdnosti, nesmyslné, nudné a příliš tupě béčkové, nechci slyšet. 8/10? Taky se tu v noha případech s hodnocením redakce neshodnu, ale alespoň se tu občas dozvím nějakou novinku a tip na film.
293317
Hm, viděno, sem tam posunuto, abych neumřel nudou a zoufalstvím, dokoukáno a aby to filmu nebylo líto, tak za těch pár efektů a jeden vtip s Češkou věnována jedna hvězdička z pěti a v životě už o týhle zrůdnosti, nesmyslné, nudné a příliš tupě béčkové, nechci slyšet. 8/10? Taky se tu v noha případech s hodnocením redakce neshodnu, ale alespoň se tu občas dozvím nějakou novinku a tip na film.
0 -1
reagovat

2Hasta

Kdyz te to vubec nebavilo, tak ocividne NEmas rad podobne filmy.
Spis ses mylne domnival, jako spousta ostatnich nedostatecne informovanych divaku, ze to bude neco mirne jineho, nez nakonec bylo. :)
293313
Kdyz te to vubec nebavilo, tak ocividne NEmas rad podobne filmy. Spis ses mylne domnival, jako spousta ostatnich nedostatecne informovanych divaku, ze to bude neco mirne jineho, nez nakonec bylo. :)
2Hasta
0 0
reagovat

8*

Moc jsem od toho nečekal, ale jinak překvapivě dobré a bez hluchých míst. Škoda že to nešlo do kinodistribuce.
293310
Moc jsem od toho nečekal, ale jinak překvapivě dobré a bez hluchých míst. Škoda že to nešlo do kinodistribuce.
8*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se