Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #244 o Přátelích a českém comicsu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Podpořte originální domácí comics On the Coast of Dreams! 

Náramně slunečný výplach.

Comics týdne

Na Kickstarteru se určitě válí spousta zajímavých projektů, vaší pozornosti by ale neměl uniknout minimálně jeden z nich. Jedná se o český comics On the Coast of Dreams, který upřímně vypadá jako hodně zajímavá atmosférická pecka (detaily a ukázky grafiky tady). Viktor Šauer a Michael Petrus ho látali po večerech mezi prací pro časopis ABC a další domácí periodika, po dvou letech ale potřebují nějakou tu kačku na jeho vytištění. Jestli vás tedy jejich práce okouzlí stejně jako nás, kdyžtak jim něco přisypte.

Facebooková stránka On the Coast of Dreams

 

Lego příběh týdne

Určitě jste si všimli, že dostali superhrdinové z Lego příběhu čočku nějak moc snadno. Jak by film dopadnul "doopravdy" vám samozřejmě prozradí Batman se Supermanem, kteří se opět sešli ve svém oblíbeném bistru. A ano... celé je to z lega!

Ledové království týdne

Vytuněný konec ještě jednou. Tentokrát pro miliardovou pohádku Ledové království, v níž se rodiče malých princezen rozhodovali dost podivně. Jaké by bylo zodpovědnější řešení nastalé "mrazící" situace?

Výtah týdne

Následující video je sice přehnaně dlouhé, ale nápad s výtahem, který musíte ovládat hlasem, prostě nemá chybu.

 

Přátelské Windows 95 týdne

Ztracená epizoda Přátel? Tak trochu. Matthew Perry a Jennifer Aniston natočil v roce 1995 videomanuál pro nové Windows, který základní uživatelské rady chytře prodává přes chandlerovský hláškovací aparát. Přijde i sám Bill Gates?

 

Malá mořská víla týdne

(Vám neznámá) slečna Kopecká by se na to podívala. A kdo krucinál ne? Řeč je samozřejmě o Malé mořské víle od Sofie Coppoly/Funny Or Die, ve které si zahráli AnnaSophia Robb a x-menovský Quicksilver Evan Peters. A víte co? Sofia Coppola bude Malou mořskou vílu vážně točit, jen ji asi pojme trošičku jinak...

 

Upřímné Star Wars týdne

Přemýšleli jste někdy o tom, že klony z filmu Klony útočí vlastně na nikoho nezaútočí? Pánové ze Screen Junkies rozhodně, a proto dostala druhá epizoda Star Wars svůj upřímný trailer, který je přesně tak trefný, jak byste čekali.

 

Upřímný Spider-Man týdne

Nejen Lucasova parta dostala upřímně po tlamě. Stejné pocty se dočkala i pavoučí trilogie Sama Raimiho, se kterou se také dají vyvádět hodně zábavné věci...

 

Godzillí trailer týdne

Vezměte všechen dostupný materiál z nové Godzilly (takže bacha na "spoilery"), zalejte ho omáčkou od Hanse Zimmera a výsledek podávejte na Youtube. Skvělá fandovská práce, která se prakticky může rovnat s bezchybnou kampaní.

Duel týdne

Minulý duel vyhrála Kirsten Dunst, která se jako Mary Jane Watson líbila 21 lidem. 20 lidí ale hlasovalo pro Gwen Stacy Emmy Stone, bylo to tedy doslova o...

Co budeme řešit tenhle týden? Výjimečně seriály. NBC předevčírem zrušilo sitcom Community, jehož první dvě sezóny patří mezi to nejzábavnější, co kdy americké televize nabídly (stejný osud mimochodem potkal třeba skvělou sci-fi Almost Human). Pročež nás zajímá následující věc: "Zkušení kterého seriálu vás mrzelo nejvíc?" Název pište do předmětu, nezapomeňte uvést důvody svého výběru a... schválně, jestli vyhraje Firefly!

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (64)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace