Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Hobit má nový podtitul


ikona
KarelR
hobitpeter jackson
A jak dlouhá bude rozšířená verze Šmakovy dračí pouště? 

Ohlížení se za dosavadními hobitími filmy bylo habaděj, takže ho dnes přeskočíme. Peter Jackson a spol. totiž hledí spíš do budoucnosti, jež momentálně skrývá dvě zásadní věci. Tou první je rozšířená verze Šmakovy dračí pouště, která na modré disky dorazí letos na podzim. A tou druhou třetí hobití celovečerák, který právě nafasoval nový podtitul.

11. prosince 2014 tak v programu kin nehledejte slova Hobit: Tam a zase zpátky. Místo toho pátrejte po snímku s názvem Hobit: Bitva pěti armád (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), který bude finální kapitolou nové středozemské trilogie. Nač nový podtitul? Podle Jacksona Tam a zase zpátky fungovalo u zakončení dvoudílného příběhu, u trilogie však valný smysl nedává. Možná se ale použije u budoucí edice všech tří filmů, což zní zdaleka nejlogičtěji.

 

Taková rozhodnutí jsou nicméně ještě daleko, momentálně se všichni soustředí na rozšíření Šmakovy dračí pouště. Zatímco se Neočekávaná cesta loni "přifukovala" jen o 13 minut, do prostřední hobití podívané se přidá rovných 25 (bude tak mít 186 minut). Jackson přitom slibuje i zbrusu novou Howardovu hudbu, snad nás tedy čeká podobně vítané vylepšení jako minule. Šmakově dračí poušti totiž větší důraz na postavy jen a jen prospěje.

---

Vytáhni v hospodě: Kinoverze druhého Hobita vyšla na DVD a Blu-ray 9. dubna. Už ji máte doma, nebo čekáte na rozšířenou verzi?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace