Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantino oživuje svůj western


ikona
Mr. Hlad
djangohateful eightquentin tarantino
Před pár měsíci se Quentin Tarantino vykašlal na svůj nový film, zdá se ale, že jeho western The Hateful Eight nakonec vznikne 

Když Quentin Tarantino natočil parádní westernovou pecku Nespoutaný Django, oznámil, že s žánrem ještě zdaleka nekončí a po svém „otrokářském“ příběhu chystá něco klasičtějšího. Pak ale přišly problémy. Jeho scénář k The Hateful Eight mělo v ruce jen pár lidí, přesto unikl na internet, Tarantino se naštval a prohlásil, že s celým projektem končí a že ho maximálně využije při scénickém čtení. To se konalo v sobotu v Los Angeles v hotelu Ace Hotel. My tam sice nebyli, ale nejspíš se celá akce povedla, protože režisér evidentně dostal chuť celý nápad s filmem oživit.

Původně se mělo točit už letos, ale kvůli výše zmíněným problémům si nejspíš ještě počkáme. Tarantino má konec konců hotovou jen první verzi scénáře, ale při čtení oznámil, že už pracuje na druhé a třetí je jen otázka času. Údajně předělal celou závěrečnou část a šeptá se, že kamery by mohl spustit příští zimu. Nakonec to ale vypadá, že klasický western to zase nebude. Děj se odehrává pár let po občanské válce ve Wyomingu, kde zrovna zuří sněhová vánice, před kterou se skupina hrdinů schová v jednom obchodě. A jelikož půjde o hodně rozdílné charaktery, je jasné, že kanastu hrát nebudou.

Co se týče hereckého obsazení, tak na nějaké informace je ještě brzy, i když se ví, že režisér počítal s Timem Rothem. Na druhou stranu seznam herců, kteří se scénického čtení zúčastnili, je celkem působivý a dá se očekávat, že pár jmen si dá s Tarantinem repete:

Samuel L. Jackson jako Major Marquis Warren
James Parks jako vozka O.B.
Kurt Russell jako lovec odměn John Ruth známý jako “Kat”
Amber Tamblyn jako jeho zajatkyně Daisy Domergue
Walton Goggins jako Chris Mannix
Denis Menochet jako Francouz Bob
Tim Roth jako Angličan Oswaldo Mobray
Michael Madsen jako John Gage
Bruce Dern jako konfederační generál Smithers
Dana Gourrier jako Minnie
Zoe Bell jako Six Horse Judy
James Remar jako Jody

---

Vytáhni v hospodě: Jméno Quentin dostal Tarantino podle postavy Quentina Aspera z westernového seriálu Gunsmoke. Hrál ho Burt Reynolds.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace