Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 věcí, které nevíte o Expendables 3


ikona
KarelR
expendalbes 3
Ještě větší, výbušnějěí a se slavnějšími hvězdami? Samozřejmě! 

Internet předevčírem zaplavily články z novinářské návštěvy placu Expendables 3. V jádru jde o standardní povídání o tom, jak by trojka měla být největší a nejlepší, ty ale klidně můžeme přeskočit. Nejzajímavější poznatky se totiž dají shrnout v pěti bodech, které jsou následující.

 

1. Postradatelný Nicholson

Určitě si pamatujete, že chtěl Stallone do Expendables 3 Clinta Eastwooda. Ten se jim vyhnul se úsměvným prohlášením, že by film raději režíroval (4:54), nebyl ale poslední hereckou legendou, která přišla na přetřes. Sly se do filmu pokusil dostat také Jacka Nicholsona, který měl o roli údajně zájem (osobně sázím na to, že měl hrát agenta Expendables, jehož nakonec ztvární Kelsey Grammer). Celá záležitost se nicméně dala do pohybu příliš pozdě a nakonec z jednání sešlo, ještě ale nezoufejte. Nicholson by se teoreticky mohl objevit ve čtyřce, na kterou mimochodem předběžně kývnul třeba Pierce Brosnan.

 

2. Snipesův comeback

V úvodu filmu Expendables zachraňují Wesleyho Snipese, který je uvězněn v obrněném vlaku. A celá tahle akce s helikoptérou je prý 100% reálná, jelikož se režisér Patrick Hughes snažil co nejvíc vyhýbat trikům. I tak je ale v Expendables 3 přes 2000 trikových záběrů (ve dvojce jich bylo 1400-1700).

3. Nářez bez střihu

Hughes se do filmu snažil vnést trochu realističtější look, největším lákadlem by přitom měl být dvou minutový nepřerušovaný záběr, který ukáže Expendables v akci. Inspirací nejspíš byli Avengers (tady ale samozřejmě nepůjde o trikovou montáž), doufejme tedy, že se obecně bude v akci stříhat méně než ve dvojce.

 

4. Jak sehnat Gibsona?

Když Hughes se Stallonem řešili obsazení záporáka, Sly jednoho dne vešel do kanceláře s tím, že ho napadl Mel Gibson. Hughesova reakce: "Šílený Max vs. Rambo? Jdeme do toho!" pak vyústila v to, že vzal Stallone do roku telefon a prostě mu z fleku zavolal. Gibson roli (pochopitelně) přijal a v poslední třetině filmu bude mít se Slyem obří duel.

 

5. Pilotující Ford

Mezi cameo highlighty filmu by měla patřit scéna na letišti, ve které se Arnold Schwarzenegger setká s Harrisonem Fordem. Ten ve filmu hraje nadřízeného Bruce Willise a pilotuje helikoptéru, což vzešlo z toho, že je Ford v civilu nadšeným pilotem. Třešnička na dortu? Zatímco v Expendables 2 došlo na "I'm back.", tady Arnie pronese "Get to da choppa!"

 

Expendables 3 zamíří do českých kin 14. srpna 2014. Na teaser se můžete podívat tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace