Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku X-Men: Budoucí minulost: Finální trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Záhada Charlesova chození odhalena :+
link
292238
Záhada Charlesova chození odhalena *:+* [link="http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=99211"Link][/link]
0 0
reagovat

Wolwie bez Adamantia

Pročetl jsem celou diskuzi a reakci na komentář jsem nenašel. Proč nemá Wolverine svoje drápy? Alespoň tohle je v podstatě bez chyby. Drápy získal v chronologii dílů 12 let před X2 a Future past ho vrátí do těla mladšího o 50 let, to znamená i po odečtu skoku do budoucnosti ve Future past, že se objeví v těle, které ještě nemá za sebou zákrok plukovníka Strykera. Popravdě jsem docela překvapen, že zrovna tenhle detail tvůrce trknul. U ostatních chyb počkám jestli je samotný film nějak vysvětlí a kam přesně do minulosti vlastně Wolvie skočí, jestli ono to nebude ještě před First class. Who knows...
292114
Pročetl jsem celou diskuzi a reakci na komentář jsem nenašel. Proč nemá Wolverine svoje drápy? Alespoň tohle je v podstatě bez chyby. Drápy získal v chronologii dílů 12 let před X2 a Future past ho vrátí do těla mladšího o 50 let, to znamená i po odečtu skoku do budoucnosti ve Future past, že se objeví v těle, které ještě nemá za sebou zákrok plukovníka Strykera. Popravdě jsem docela překvapen, že zrovna tenhle detail tvůrce trknul. U ostatních chyb počkám jestli je samotný film nějak vysvětlí a kam přesně do minulosti vlastně Wolvie skočí, jestli ono to nebude ještě před First class. Who knows...
Wolwie bez Adamantia
0 0
reagovat

HAL

Já jsem ani jednou nepsal nic proti tomu, že by příběh měl mít logiku, to je snad jasné. Jen zpochybňuju to, že by měli zabít Magneta. Ty opravdu nechápeš smysl psaného slova? Nebo ho jen záměrně ignoruješ? Dodržuješ logiku tam, kde odporuje zákonům? Tak to by ses měl léčit :D
291267
Já jsem ani jednou nepsal nic proti tomu, že by příběh měl mít logiku, to je snad jasné. Jen zpochybňuju to, že by měli zabít Magneta. Ty opravdu nechápeš smysl psaného slova? Nebo ho jen záměrně ignoruješ? Dodržuješ logiku tam, kde odporuje zákonům? Tak to by ses měl léčit *:D*
HAL
0 0
reagovat

Robur

Tak je to podle tebe logicke a nebo neni?
Uz se definitivme rozhodni :-))

A k tomu jak se mnou "polemizujete" - jak tedy podle tebe souvisi puvod schopnosti postav, kterym to zastitujes, s vystavbou a smysluplnosti pribehu?
291263
Tak je to podle tebe logicke a nebo neni? Uz se definitivme rozhodni :-)) A k tomu jak se mnou "polemizujete" - jak tedy podle tebe souvisi puvod schopnosti postav, kterym to zastitujes, s vystavbou a smysluplnosti pribehu?
Robur
0 0
reagovat
kdyby fungovala v X-Menech logika, tak celá druhá půlka dvojky vypadá NAPROSTO JINAK. Tam je to tak nesmyslně vystavěné... až se mi chce brečet. :+:+
291262
kdyby fungovala v X-Menech logika, tak celá druhá půlka dvojky vypadá NAPROSTO JINAK. Tam je to tak nesmyslně vystavěné... až se mi chce brečet. *:+**:+*
0 0
reagovat
team Robur 8)
291261
team Robur *8)*
0 0
reagovat

HAL

Pokud reaguješ na jednu větu, vytrženou z kontextu, tak se nediv že s tebou lidé polemizují. Já totiž nemluvil o vynechání jakékoliv logiky, ale o té, která v komiksech nemá co dělat, například obcházení některých fyzikálních zákonů, pravidel chemie a biologie atd. To by právě nebyli mutanti se schopnostmi, jak je známe z Xmenů apod.

Celá moje reakce byla založena na věte fr3aka "Proč ti idioti Magneta prostě nezabili?". Logické by to jistě bylo, zákonné ne a v komiksech se to navzdory logice a po vzoru zákonů neděje. Ty sem taháš zcestné a hloupě demagogické nesmysly, alespoň z mého pohledu.
291258
Pokud reaguješ na jednu větu, vytrženou z kontextu, tak se nediv že s tebou lidé polemizují. Já totiž nemluvil o vynechání jakékoliv logiky, ale o té, která v komiksech nemá co dělat, například obcházení některých fyzikálních zákonů, pravidel chemie a biologie atd. To by právě nebyli mutanti se schopnostmi, jak je známe z Xmenů apod. Celá moje reakce byla založena na věte fr3aka "Proč ti idioti Magneta prostě nezabili?". Logické by to jistě bylo, zákonné ne a v komiksech se to navzdory logice a po vzoru zákonů neděje. Ty sem taháš zcestné a hloupě demagogické nesmysly, alespoň z mého pohledu.
HAL
0 0
reagovat
Lulz, sedíte si na vedení jeden vedle druhého, a máte očividné problémy s pochopením toho co píšu (a JEN toho co opravdu píšu) :D

Já vůbec nereaguji na celou tu vaši předchozí diskuzi, ve které btw s fr3akem příliš nesouhlasím, protože zrovna v dosavadních filmových X-Menech jsou vztahy mezi postavami natolik komplikované, že je nejde jednoduše shrnout jako černobílé "to je klaďas, měl by přežít - to je záporák, měl by zhebnout". Na rozdíl od jiných komiksovek tedy, ale to je vedlejší.

Pointa je že já jsem reagoval jen na tu jednu konkrétní větu, která je zoufale hloupá a vypovídá o nepochopení celého filmového média a vyprávění příběhů obecně. Nebo spíš nechuti pochopit, protože tato myšlenka degeneruje váš názor na téma kvality/nekvality jakéhokoli komiksového filmu na Ravenhornovské "Je to super, protože je to barevné a hýbe se to, a tedy tomu nemůže nikdo nic vyčítat.".

Prostě názor "je to komiks, takže se tomu musí odpustit všechno" je jen čistokrevné zaslepené fandovství.
V každém filmu by měla logika fungovat. Komiksy nevyjímaje.
291257
Lulz, sedíte si na vedení jeden vedle druhého, a máte očividné problémy s pochopením toho co píšu (a JEN toho co opravdu píšu) *:D* Já vůbec nereaguji na celou tu vaši předchozí diskuzi, ve které btw s fr3akem příliš nesouhlasím, protože zrovna v dosavadních filmových X-Menech jsou vztahy mezi postavami natolik komplikované, že je nejde jednoduše shrnout jako černobílé "to je klaďas, měl by přežít - to je záporák, měl by zhebnout". Na rozdíl od jiných komiksovek tedy, ale to je vedlejší. Pointa je že já jsem reagoval jen na tu jednu konkrétní větu, která je zoufale hloupá a vypovídá o nepochopení celého filmového média a vyprávění příběhů obecně. Nebo spíš nechuti pochopit, protože tato myšlenka degeneruje váš názor na téma kvality/nekvality jakéhokoli komiksového filmu na Ravenhornovské "Je to super, protože je to barevné a hýbe se to, a tedy tomu nemůže nikdo nic vyčítat.". Prostě názor "je to komiks, takže se tomu musí odpustit všechno" je jen čistokrevné zaslepené fandovství. V každém filmu by měla logika fungovat. Komiksy nevyjímaje.
0 0
reagovat
team HAL 8)
291256
team HAL *8)*
0 0
reagovat

HAL

tl;dr Všichni jsou blázni, jen ty jsi letadlo.

A film postrádající logiku a film, ve kterém ty osobně tu logiku nevidíš, není jedno a totéž. Ty a priori zavrhujše možnost, že na to prostě nemáš, protože jsi arogantní všeználek.

A ty řeči ve stylu, že vy byste ty záporáky určitě zabili jsou dětinské a k smíchu. Nebo jen máte nezdravě cynický pohled na život.
291255
tl;dr Všichni jsou blázni, jen ty jsi letadlo. A film postrádající logiku a film, ve kterém ty osobně tu logiku nevidíš, není jedno a totéž. Ty a priori zavrhujše možnost, že na to prostě nemáš, protože jsi arogantní všeználek. A ty řeči ve stylu, že vy byste ty záporáky určitě zabili jsou dětinské a k smíchu. Nebo jen máte nezdravě cynický pohled na život.
HAL
0 0
reagovat

HAL

Mýlíš se. To že superhrdinové v naprosté většině komiksů a v blockbusterech pro celou rodinu nezabíjejí je standardem. Na tom není nic nelogického ani to neodporuje jejich světům. Když skutečně přečteš můj příspěvek, najdeš tam větu "Chápu výhrady k vyložené debilitě postav nebo dialogů". Takže jsi se mnou nesouhlasil a pak jsi napsal to samé.

Zeptám se jinak, v tomhle světě by Magneta zabil kdo bez soudu a vězení, pokud by ho zatkla policie?
291254
Mýlíš se. To že superhrdinové v naprosté většině komiksů a v blockbusterech pro celou rodinu nezabíjejí je standardem. Na tom není nic nelogického ani to neodporuje jejich světům. Když skutečně přečteš můj příspěvek, najdeš tam větu "Chápu výhrady k vyložené debilitě postav nebo dialogů". Takže jsi se mnou nesouhlasil a pak jsi napsal to samé. Zeptám se jinak, v tomhle světě by Magneta zabil kdo bez soudu a vězení, pokud by ho zatkla policie?
HAL
0 0
reagovat

HAL

Tento tvoj príspevok som videl v niekoľkých variáciách už x-krát na tejto stránke. Ešte ťa to stále baví?
291252
Tento tvoj príspevok som videl v niekoľkých variáciách už x-krát na tejto stránke. Ešte ťa to stále baví?
HAL
0 0
reagovat

Robur

"A vytahovat logiku v komiksovkách, kde polovina superhrdinů získá své vlastnosti nehodou (která je v reálu zabije), jsou to mutanti, nebo nepocházejí ze Země, to je prostě zcestné."

Mýlíš se, "prostě zcestná" je pouze celá tato tvá myšlenka.

To že superhrdinové jsou "super", ať už nehodou, mimozemským původem, nebo mutací, je úplně normální součást zápletky. To není nic výlučného pro superhrdinský žánr, nýbrž obyčejný fantasy prvek stejně jako to že ve Star Wars je Síla a světelné meče, ve Star Treku jsou Klingoni a warp pohon, a v Pánovi prstenů kouzelný prsten a Elfové.

Logika musí fungovat v každém narativním filmu - je úplně jedno jakého je žánru a jak moc fantaskní používá rekvizity, to že nějaký příběh logiku postrádá a jeho příběh se vzpírá pravidlům zdravého rozumu, nebo ještě hůř pravidlům svým vlastním, které si ve svém fikčním světě vytváří, to z něj dělá prostou nefunkční sračku, ne něco co by se dalo jakkoli alibisticky omluvit.

Že většina superhrdinských příběhů takovými sračkami jsou, protože to nejsou normálně fungující příběhy, ale nekonečné telenovely řídícími se ne pravidly která si vynucuje příběh, ale pravidly které si vynucuje především marketing, to už je ovšem jiný problém. Tedy problém hlavně toho davu který komiksy hltá a toto si vynucuje (= vás, vždyť tady vycházím i z vašich vlastních slov) ;)
291251
"A vytahovat logiku v komiksovkách, kde polovina superhrdinů získá své vlastnosti nehodou (která je v reálu zabije), jsou to mutanti, nebo nepocházejí ze Země, to je prostě zcestné." Mýlíš se, "prostě zcestná" je pouze celá tato tvá myšlenka. To že superhrdinové jsou "super", ať už nehodou, mimozemským původem, nebo mutací, je úplně normální součást zápletky. To není nic výlučného pro superhrdinský žánr, nýbrž obyčejný fantasy prvek stejně jako to že ve Star Wars je Síla a světelné meče, ve Star Treku jsou Klingoni a warp pohon, a v Pánovi prstenů kouzelný prsten a Elfové. Logika musí fungovat v každém narativním filmu - je úplně jedno jakého je žánru a jak moc fantaskní používá rekvizity, to že nějaký příběh logiku postrádá a jeho příběh se vzpírá pravidlům zdravého rozumu, nebo ještě hůř pravidlům svým vlastním, které si ve svém fikčním světě vytváří, to z něj dělá prostou nefunkční sračku, ne něco co by se dalo jakkoli alibisticky omluvit. Že většina superhrdinských příběhů takovými sračkami jsou, protože to nejsou normálně fungující příběhy, ale nekonečné telenovely řídícími se ne pravidly která si vynucuje příběh, ale pravidly které si vynucuje především marketing, to už je ovšem jiný problém. Tedy problém hlavně toho davu který komiksy hltá a toto si vynucuje (= vás, vždyť tady vycházím i z vašich vlastních slov) *;)*
Robur
0 0
reagovat
P.S.: "Nezastavil" náhodou na konci toho Wolverina Xavier zase ty lidi, nebo co to normálně dělá (viz. konec dvojky)? Tímpádem by si jich nikdo přece nevšiml, ne?
291250
P.S.: "Nezastavil" náhodou na konci toho Wolverina Xavier zase ty lidi, nebo co to normálně dělá (viz. konec dvojky)? Tímpádem by si jich nikdo přece nevšiml, ne?
0 0
reagovat

fr3ak

Vzhledem k tomu, že Rouder a do_Od napsali moje myšlenky, nemá smysl dál odpovídat.
Poslední dobou se na MZ objevuje hrozně moc kritiky směrem k neoriginalitě, nelogičnosti a podobně. Pořád je potřeba se dívat na filmy jako na vymyšlené příběhy, popřípadě skutečné, ale upravené tak, aby byly koukatelné. Originalita mezi desítkami tisíc filmů? Jasně, ale nečekejte ji u každého z nich. Letní blockbuster nemá v cílovce originalitu a kdo na ty filmy přesto jde a čeká ji, je hloupější než to co vidí na plátně. A vytahovat logiku v komiksovkách, kde polovina superhrdinů získá své vlastnosti nehodou (která je v reálu zabije), jsou to mutanti, nebo nepocházejí ze Země, to je prostě zcestné. Chápu výhrady k vyložené debilitě postav nebo dialogů, ale tam ty tvoje nepatří. A že by lidé jednali logicky, sorry, ale i parta dobře vycvičených lidí se pod palbou chová úplně jinak, než na airsoftovém hřišti. Tak to prostě je.
291231
Vzhledem k tomu, že [b]Rouder[/b] a [b]do_Od[/b] napsali moje myšlenky, nemá smysl dál odpovídat. Poslední dobou se na MZ objevuje hrozně moc kritiky směrem k neoriginalitě, nelogičnosti a podobně. Pořád je potřeba se dívat na filmy jako na vymyšlené příběhy, popřípadě skutečné, ale upravené tak, aby byly koukatelné. Originalita mezi desítkami tisíc filmů? Jasně, ale nečekejte ji u každého z nich. Letní blockbuster nemá v cílovce originalitu a kdo na ty filmy přesto jde a čeká ji, je hloupější než to co vidí na plátně. A vytahovat logiku v komiksovkách, kde polovina superhrdinů získá své vlastnosti nehodou (která je v reálu zabije), jsou to mutanti, nebo nepocházejí ze Země, to je prostě zcestné. Chápu výhrady k vyložené debilitě postav nebo dialogů, ale tam ty tvoje nepatří. A že by lidé jednali logicky, sorry, ale i parta dobře vycvičených lidí se pod palbou chová úplně jinak, než na airsoftovém hřišti. Tak to prostě je.
fr3ak
0 0
reagovat

fr3ak

"jinak chápu že většina komiksových hrdinů jsou idioti, kteří se snaží ty svoje nepřátelé nějakým zvráceným způsobem neustále chránit, ale sakra doba už pokročila ne?"

Pozri si animovaný film Superman vs The Elite a možno to pochopíš aj z druhej strany.
291229
"jinak chápu že většina komiksových hrdinů jsou idioti, kteří se snaží ty svoje nepřátelé nějakým zvráceným způsobem neustále chránit, ale sakra doba už pokročila ne?" Pozri si animovaný film Superman vs The Elite a možno to pochopíš aj z druhej strany.
fr3ak
0 0
reagovat

fr3ak

Psal jsem, že x-krát (pun intended) mohl někoho z nich zabít aníž by to ve finále udělal, netvrdím, že to tak bylo pokaždé. Rogue byla esenciální součástí jeho plánu, aby ho mohl dokončit, musela zemřít - simple. Rogue se mu chtěla později pomstít a ostatní ji zastavili, právě proto, že se s ním stále dalo vypořádat i jinak, to samé proto platí i pro finále X3, kde přišel o své schopnosti - nikoho v tu chvíli nemohlo napadnout, že je zase získá, nebo že ta protilátka nefunguje napořád. To chování těch postav zase není tak nelogické.

A pak tu je samozřejmě fakt, že jsou to všechno comicsové postavy a jak je všem známo, na papírech se toho děje opravdu celkem dost, kdekdo ožívá, kdekdo umírá .. jestliže je prostě Magneta potřeba udržovat pro další a další série, tak se vždycky najde způsob, jakým to provést.
291225
Psal jsem, že x-krát (pun intended) mohl někoho z nich zabít aníž by to ve finále udělal, netvrdím, že to tak bylo pokaždé. Rogue byla esenciální součástí jeho plánu, aby ho mohl dokončit, musela zemřít - simple. Rogue se mu chtěla později pomstít a ostatní ji zastavili, právě proto, že se s ním stále dalo vypořádat i jinak, to samé proto platí i pro finále X3, kde přišel o své schopnosti - nikoho v tu chvíli nemohlo napadnout, že je zase získá, nebo že ta protilátka nefunguje napořád. To chování těch postav zase není tak nelogické. A pak tu je samozřejmě fakt, že jsou to všechno comicsové postavy a jak je všem známo, na papírech se toho děje opravdu celkem dost, kdekdo ožívá, kdekdo umírá .. jestliže je prostě Magneta potřeba udržovat pro další a další série, tak se vždycky najde způsob, jakým to provést.
fr3ak
0 0
reagovat

fr3ak

Je to naopak velmi jednoduché. Je to populární postava, kterou chtějí použít i v dalších filmech.

A brát to logicky? To jsi autista, že nejsi schopen pochopit, že lidé se logicky nechovají?
291224
Je to naopak velmi jednoduché. Je to populární postava, kterou chtějí použít i v dalších filmech. A brát to logicky? To jsi autista, že nejsi schopen pochopit, že lidé se logicky nechovají?
fr3ak
0 0
reagovat
Jasně a co třeba taková Rogue, tu on určitě měl v plánu nechat žít že? To opravdu teda není moc jednoduché - těším se jak lehce mi vyvrátíš tohle :)

Možná by jeho zabití trochu nabouralo auru velkého dobráka, ale pokud bych to měl brát logicky, tak jeho smrt by zachránila mnoho jiných životů - jinak chápu že většina komiksových hrdinů jsou idioti, kteří se snaží ty svoje nepřátelé nějakým zvráceným způsobem neustále chránit, ale sakra doba už pokročila ne?

Řeším tu film na filmovém serveru, pokud je to blbost, tak to mám jít řešit kam, na stránky F1?
291223
Jasně a co třeba taková Rogue, tu on určitě měl v plánu nechat žít že? To opravdu teda není moc jednoduché - těším se jak lehce mi vyvrátíš tohle :) Možná by jeho zabití trochu nabouralo auru velkého dobráka, ale pokud bych to měl brát logicky, tak jeho smrt by zachránila mnoho jiných životů - jinak chápu že většina komiksových hrdinů jsou idioti, kteří se snaží ty svoje nepřátelé nějakým zvráceným způsobem neustále chránit, ale sakra doba už pokročila ne? Řeším tu film na filmovém serveru, pokud je to blbost, tak to mám jít řešit kam, na stránky F1?
0 0
reagovat

fr3ak

Nerad ti to říkám ale X-Meni a vůbec většina comicsových hrdinů je výrazne proti zabíjení. A Magneto už několikrát některé z nich měl doslova na v hrsti a nechal je žít, jak vidíš, není to tak jednoduché, i kdyby provedl sebehorší věci, pokud by stále existovala šance, že ho půjde zastavit i jinak, než zabitím, tak se o to ty postavy budou pokoušet. U profesora to je jasné už jen kvůli jejich starému přátelství a je jedno, co všechno kvůli tomu ztratil, nebyl by to kladný charakter, kdyby se kvůli tomu za každou cenu musel krvavě mstít.

PS. píše se Mystique
PS2. řešíš tu blbosti, které se dají podpořit stejně lehce jako vyvrátit
291222
Nerad ti to říkám ale X-Meni a vůbec většina comicsových hrdinů je výrazne proti zabíjení. A Magneto už několikrát některé z nich měl doslova na v hrsti a nechal je žít, jak vidíš, není to tak jednoduché, i kdyby provedl sebehorší věci, pokud by stále existovala šance, že ho půjde zastavit i jinak, než zabitím, tak se o to ty postavy budou pokoušet. U profesora to je jasné už jen kvůli jejich starému přátelství a je jedno, co všechno kvůli tomu ztratil, nebyl by to kladný charakter, kdyby se kvůli tomu za každou cenu musel krvavě mstít. PS. píše se Mystique PS2. řešíš tu blbosti, které se dají podpořit stejně lehce jako vyvrátit
fr3ak
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se