Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Butler proti superbouři


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Tvůrce Dne nezávislosti a Gerard Butler chystají film o tom, že hrát si s matkou přírodou se fakt nevyplácí 

Po Třístovce se Gerardu Butlerovi prorokovala kariéra akční hvězdy, ale bohužel žánr je na tom momentálně tak mizerně, že prostě o osvalené borce s obrovskými krochnami není zájem a tak tak fungují jen Jason Statham s Dwaynem Johnsonem, nepočítáme-li comicsovky a zajeté série jako Rychle a zběsile. Gamer byl mizerný a Butlerovi se vymstila i snaha prorazit v romantických komediích, naštěstí fanoušky zlomených vazů a headshotů získal zpátky na svou stranu v Pádu Bílého domu. Momentálně kutí sequel s názvem London Has Fallen a zajímavá bude nejspíš i fantasy Gods of Egypt.

Teď si přibral ještě projekt s názvem Geostorm, kde si to rozdá se samotnou matkou přírodou. Tady si zahraje charismatického ale trošku tvrdohlavého vynálezce satelitů, jenž musí spojit síly se svým bratrem, kterého nemá zrovna v lásce, a společně mají za úkol zachránit svět. Díky poruše satelitů se totiž objevila umělá bouře a hrozí obrovská katastrofa, je tedy potřeba zaletět do vesmíru a všechno dát dohromady. A aby toho nebylo málo, někdo se chystá chaotickou situaci využít při atentátu na prezidenta. Zní to hodně přeplácaně, ale na druhou stranu produkuje Dean Devlin, který má na svém kontě Den nezávislosti nebo Hvězdnou bránu a s rozmáchlými akčními velkofilmy má dost zkušeností. Natáčení začne na podzim a jméno režiséra se snad dozvíme brzy.

---

Vytáhni v hospodě: Butlerova první divadelní role byla ve hře Williama Shakespeara Coriolanus. Později si zahrál i v moderní filmové adaptaci Ralpha Fiennese.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace