Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt hledá nový projekt


ikona
Mr. Hlad
brad pitt
Dostanou přednost zombíci, druhá světová válka, závodní okruhy nebo ukřižování Ježíše Krista? 

Brad Pitt před pár týdny získal v tichosti Oscara. Sice ne hereckého, ale jako producent nejlepšího filmu roku Dvanáct let v řetězech, ale Oscar je Oscar. Pitta to asi těší, protože plešoun mu v jeho parádní kariéře dosud chyběl. Už pěkně dlouho se řadí mezi největší a nejspolehlivější hvězdy a nejspíš se na tom jen tak něco nezmění. Otázka je, co bude jeho dalším filmem. Jeho jméno se totiž objevuje hned u několika projektů. Ve hře je pochopitelně pokračování Světové války Z, z níž se stal překvapivý hit a Pitt u ní figuruje i jako producent, ale máme tu i pár dalších zajímavých kousků.

Tom Cruise by ho rád zlákal do závodnického dramatu o souboji automobilky Ford s italskou značkou Ferrari Go Like Hell a mluví se i o filmu Pontius Pilate, v němž by měl poslat na smrt Ježíše Krisa. Teď se však objevil další potenciální film z prostředí druhé světové války. Tam se Pittovi evidentně líbí, po Hanebných panchartech ho uvidíme letos v tankistickém akčňáku Fury a jeho novinka, která zatím nemá název, by měl být romantický thriller, k němuž GK Films hodlají prý zlákat i nějakého elitního režiséra. Zatím mají jen scenáristu, jímž je Steven Knight, autor skvělých Východních příslibů. Pitt má evidentně z čeho vybírat. Co byste od něj nejradši viděli vy?

--- 

Vytáhni v hospodě: Oblíbené filmy Brada Pitta jsou Planeta opic a Horečka sobotní noci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace