Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se nový Indy?


ikona
Mr. Hlad
indiana jones
Pátý Indiana Jones je údajně jen otázkou času. Zdá se, že si ho ale možná nezahraje Harrison Ford 

Když Disney koupil Lucasfilm, začaly se okamžitě řešit Hvězdné války, vedle Jediů se však do mickeymousovského impéria přestěhoval i nejslavnější archeolog všech dob. O novém dobrodružství Indiana Jonese se zatím tak hlasitě nemluví, jisté ale je, že bude. V prosinci sice šéf studia Alan Horn prohlásil, že si počkáme, protože zatím není ani scénář a dokonce ani příběh, ale tuhle značku zkrátka nemůže žádný soudný producent nechat jen tak vyhnít. Je tu ale problém. Zatímco ve Hvězdných válkách jde bez problémů předhodit fanouškům nové postavy a nové hrdiny, Harrison Ford rozhodně nemládne. Už posledně byl trochu za důchodce a letos mu bude dvaasedmdesát. Zázraky od něj tedy čekat nemáme.

A nečeká je ani Disney. Následující zpráva je z kategorie drbů, ale dá se čekat, že dřív nebo později se stejně bude muset studio vydat touhle cestou. Nový Indy, až se ho tedy dočkáme, by mohl být reboot a to znamená, že dostaneme i nového herce. Seznam kandidátů je údajně poměrně dlouhý, ale zatím prosáklo jen jedno jméno. A když si odmyslíme všechen fanouškovský křik jako „tohle se restartovat nedá, Ford je jen jeden" a podobně, je potřeba uznat, že Bradley Cooper by byl pro nového Indyho celkem solidní volba. K podpisu smlouvy nebo natáčení je však pořád strašně daleko a může se ukázat, že jde skutečně jen o výmysl a žádný seznam, ať už s Cooperem nebo bez něj, ani neexistuje. Každopádně Frank Darabont nedávno naznačil, že přišel s nápadem pro další film, tak uvidíme, kdy se začne něco dít.

--- 

Vytáhni v hospodě: Dobyvatelé ztracené archy byli komerčně nejúspěšnějším filmem roku 1981.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace