Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Scarface?


ikona
Mr. Hlad
scarface
Kultovní gangsterka se dočká už druhého remaku. O čem bude a kdo se posadí za kameru?  

Zjizvená tvář je gangsterská klasika a je celkem fuk, jestli mluvíme o té z roku 1983, v níž se Al Pacino topil v horách kokainu, nebo o černobílé pecce z roku 1932. Příběh malého lumpa, který se díky tvrdým loktům, vypočítavosti a vlastní brutalitě dokáže vyškrábat až na vrchol, je hodně vděčné téma, přeci jen je ale pro současné diváky známější ta barevná verze, pod kterou se podepsali Brian De Palma a Oliver Stone. Naposledy jsme jejího hrdinu Tonyho Montanu mohli vidět v celkem solidní počítačové hře, teď to ale vypadá, že se přeci jen vrátí na plátna kin. I když se bude možná jmenovat jinak.

 

Na nové verzi Zjizvené tváře se pracuje už nějakou dobu a chvilku se okolo ní motal dokonce harrypotterovský David Yates. Ten však zamířil k jiným projektům, a tak přišel na řadu chilský filmař Pablo Larrain. Půjde o jeho hollywoodský debut, ale už toho má za sebou hodně a jeho drama No o volbách, v nichž měla padnout diktatura Augusto Pinocheta, rozhodně stojí za pozornost. Děj by se měl tentokrát odehrávat v Los Angeles a v centru dění bude imigrant z Mexika. Scénář napsal David Ayer, kterému po Training Day nebo Patrole a chystaném akčňáku Sabotage hodně věříme, ale dopilovává ho Paul Attanasio, tvůrce filmu Krycí jméno Donnie Brasco. Zajímavá jména. Uvidíme, jestli bude zajímavý i výsledek.

--- 

Vytáhni v hospodě: „Little Friend“, kterým Pacino na konci přivítá své nepřátele, je útočná puška M16 se 40mm granátometem M203

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace