Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nesmrtelní Simpsonovi


ikona
imf
simpsonovi
 

Foxové se rozhodli neuplatnit eutanázii a prodloužili Simpsonovic rodince život o celé dvě sezóny. Seriálové příhody oblíbených "žluťáků" tak bude americké publikum sledovat minimálně do roku 2008, což Simpsonům pomůže udržet post nejdelšího animovaného seriálu všech dob. Další rekord si Homer a spol. uzmuli i v kategorii nejdelších zábavných seriálů, na nejdelší seriál vůbec nebudou mít ještě dlouho... Tak jde čas letos úspěšně načnul pátou dekádu.

Sedmnáct let je neuvěřitelná doba a Simpsonovi jsou tak stejně staří jako naše demokracie (seriál se začal vysílat v roce 1989), přičemž první otisky v televizních análech se dají vysledovat až do roku 1987, kdy se Simpsonovi objevovali v krátkých štěcích Show Tracey Ullman. Do dnešního dne vzniklo 356 epizod plných narážek, gagů, skrytých vizuálních vtípků a dalšího materiálu, který lze donekonečna analyzovat a hlavně se jím bavit (zajímalo by mě, jestli si někdo vzpomíná na Simpsonofila, součást dnes již zaniklého magazínu Kinofil, v němž Jan "Kotwak" Rudovský neunávně týden co týden rozebíral každou epizodu a vy jste si uvědomovali, kolik fórů jste zase nepochytili ;).

Jako každému seriálu, i Simpsonovým začal postupem času docházet dech a duchovní otec Matt Groening si po deseti letech odskočil k Futuramě a u Simpsonů už zůstal jen coby producent. Co znamená prodloužení televizních Simpsonů pro Groeningovy další plány? Je dost možné, že celovečerní Futuramy se dočkáme dřív, než celovečerních Simpsonových, o kterých se mluví snad už od desáté sezóny, ale Foxové by rádi celovečerákem dobrodružství slavné americké rodinky zakončili a jaksi se jim pořád do toho ultimáta nechce a tak odkládají a odkládají. Pro Futuramu by naopak mohl být celovečerák nakopnutím směrem k dalším seriálovým sezónám, takže s ním Groening asi nebude váhat. Simpsonovi už jsem v televizi (především díky změně na dabingovém postu (Homer) dlouho neviděl, ale rád bych jim z celého srdce poblahopřál a vy máte v diskuzi výjimečně dovoleno rozpoutat flamewar Simpsonovi vs. Futurama. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace