Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

FB fotka: Jak jsme lákali na MovieZone


ikona
KarelR
Letákový poklad! 

Na začátku bylo slovo. Slovo „trailer“ - jímž se lid český učil pojmenovávat filmové upoutávky. A fandové kinematografie si začali zvykat na to, že v době zrychlujícího internetu se lze úderným reklamám na filmy věnovat systematicky a mapovat skrze ně rozhodující část světové nabídky. Tak vznikla TrailerZone.

Když už jsem se v záchvatu nostalgické sebereflexe, říznuté narcistním obhlížením toho, co po nás zůstává, rozhodl zmapovat dosavadních pět let existence MovieZone, musel jsem se nutně vrátit až do bodu nula. k0C0URovi tehdy bylo nějakých dvaadvacet a imfovi jen o ždibec víc. Jeden už s úspěchem završil kariéru trhače lístků v multiplexu a přesunul se k psaní a programování, druhý si své cinefilně-geekovské já naplno uspokojoval jako šéfredaktor elitního atlasáckého magazínu Filmpub.cz. Nenudili se. Jenže ani k0C0URova povinnost hrabat se ve všelijakých kódovacích jazycích, které normálním osobám připomínají spíš klingonské šifry, než něco, z čeho má vzniknout úhledná webovka, dostatečně nezaměstnala. A protože totéž platilo o imfově libůstce v sepisování témat na dvacet tisíc znaků (vystřihnutých obvykle za hodinu čistého času), rozhodli se v roce 2003 napnout své síly jinam. A tak si při jedné z těch dlouhých debat na ICQ usmysleli, že si zkusí udělat ještě jeden malý projekt bokem. Jen tak na koleně. Sami pro sebe. Pro radost. A pro zkrácení dlouhé chvíle. Takhle nějak se zrodil malinký web o plošinových gameskách… málem.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace