Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #233 o comicsech a legu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak to dopadne, když se sejde Batman se Supermanem? Můžete se dostat do vězení kvůli videopůjčovně? A je Liam Neeson z Lega cool?  

Poslední únorový výplach

Crossover týdne
Film, ve kterém Bruce Wayne a Clark Kent budou bojovat proti Lexi Luthorovi, dorazí až v létě 2016, ale už teď jde o jeden z nejočekávanějších projektů budoucnosti. Velkolepá řež největších drsňáků ze stáje DC Comics se sice ještě nezačala ani točit, ale herce máme, fanoušky taky a pár z nich se rozhodlo ukázat světu, jak by si asi crossover netopýřího muže a muže z oceli představovali. Kdyby Zack Snyder natočil něco, co by vypadalo takhle, nemáme s tím ani ten nejmenší problém.

Lego týdne
Lego je teď všude, což je pochopitelné vzhledem k tomu, že do kin před pár týdny dorazil Lego příběh a jde o jedno z nejpříjemnějších filmových překvapení posledních měsíců. Filmoví fandové teď pravděpodobně prolézají půdy, hledají zbytky starých stavebnic a začínají pořádně blbnout. Třeba tak, že do lego podoby předělávají trailery na thrillery Liama Neesona. NON-STOP nevypadá vůbec špatně.

Rozhovor
Spike Jonze se podívá na Oscary se svou novinkou Ona, ale víceméně se moc nepočítá, že by tenhle filmový večer patřil jemu. Rozhovory ale poskytuje jako na běžícím pásu, ne vždycky to ale probíhá úplně normálně. Když s ním mluvila Emily Maitlis, zajímaly ji spíš technické věci než samotný film a Jonze měl pocit, že ho buď vůbec neviděla, že se jí nelíbil, nebo mu o svých dojmech z jeho novinky neříká úplnou pravdu. A tak začal prudit.

Upřímný trailer
Borci z Honest Trailers se s tím moc nepářou a dokáží se vysmát všem filmům, které se jim dostanou do rukou. Zároveň ale dokáží i pochválit, ale především mají talent vypíchnout absurdnosti jako málokdo. Teď se rozhodli mrknout na Gravitaci Alfonso Cuaróna. Jak to dopadlo, se dozvíte po klikutí sem.

Zatčení týdne
Sedmadvacetiletá Kayla Finley šla na policii nahlásit zločin. Asi nečekala, že v cele skončí ona a na krku bude mít hodně srandovní obvinění. Z počítačů totiž policajtům vyjelo, že na Finley je vydaný zatykač. Před devíti lety si půjčila videokazetu a zatím ji nestihla vrátit. Dokonce se odstěhovala, takže upomínky od dnes již nefungující sítě půjčoven Dalton Video nedostala. Teď se brání, že to celé byl omyl, jednoduše na vracení zapomněla a rozhodně nechtěla film ukrást. Za noc v cele a pokutu 2000 dolarů to asi nestálo, zvlášť, když na VHS bylo peklo s názvem Příšerná tchyně.

Oscaři týdne
Za chvilku se budou rozdávat nejprestižnější filmová ocenění na světě. Sestřihů oscarových filmů už můžete na internetu najít docela dost, ale přeci jen tu teď máme něco docela překvapivého. Koláž z nominovaných filmů, v níž místo slavných ksichtů uvidíte hromadu dětí. Což je v případě takového Vlka z Wall Street nebo Kapitána Phillipse hodně svérázné a docela zajímavé.

Soundtrack
Ačkoliv Tim Burton a Danny Elfam nepatří zrovna mezi umělce, kterým rád věnuji svůj čas, řekněme, že je respektuji a jejich staré věci jsou vlastně celkem fajn. Střihoruký Edward je v očích mnoha lidí klasika a jeho soundtrack také. Teď se objevilo zajímavé video, které tu nejlepší muziku ze slavného filmu s Johnnym Deppem a Winonou Ryder kombinuje s těmi nejlepšími záběry. Zkrátka hodně solidně nastříhaná pocta jednomu filmu a jeho hudbě.

Boty týdne
Návrat do budoucnosti 2 se odehrává v roce 2015, což už je sakra blízko. A nevím jak vy, ale já jsem žádná létající auta nebo skateboardy v poslední době na Praze 2 neviděl. A vlastně ani ty boty, které si automaticky zavazují tkaničky. Naštěstí alespoň toho posledního bychom se měli příští rok dočkat. Tinker Hatfield, jenž pracuje jako designér pro společnost Nike, totiž prohlásil, že se na trhu objeví už někdy během příštího roku. V roce 2011 se vyrobilo 1500 kusů, které se prodaly v aukci dohromady za šest milionů dolarů, ale šlo o repliky a zavazovat jste si je museli sami. Teď už to snad půjde i bez toho. Budoucnost je tady!

Vlk týdne
Jimmy Kimmel rád prudí média, diváky a vlastně úplně všechny. A obvykle je celkem sranda se na to koukat. Možná jste také zaznamenali incident, při kterém byl natočený vlk, který se pohodově prochází po hotelových chodbách v olympijské vesnici v Soči. Částečně směšná a částečně šokující zpráva se objevila i na kanále, který se zabývá jen a pouze předpovědí počasí. A co s tím má společného Kimmel? To zjistíte sami.

Duel týdne
Minule jste měli vybrat nejlepší remake. Vzhledem k tomu, že debata se malinko zvrhla v dohadování se o tom, co je a co není remake, bude nejjednodušší, když si výsledky prohlédnete sami.

Dnes dostane prostor Shia LaBeouf. Díky Transformers se stal jednou z největších mladých hvězd, v poslední době to ale vypadá, že mu decentně hrabe. Dost často se rve (a dostává po hubě), na premiéry chodí s papírovým pytlem na hlavě, krade cizí nápady a při natáčení válečného thrilleru Fury mu bylo Bradem Pittem a ostatními herci celkem netaktně naznačeno, že je sice fajn, když se pokouší zažívat to, co vojáci za druhé světové války, ale bylo by fajn se jednou za čas vysprchovat. Vy nám tedy napište, jestli vás Shia LaBeouf jako herec ještě zajímá. Svoje ANO nebo NE pište do předmětu a v textu se rozpovídejte.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (44)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace