Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor a Fantastic Four mají herce


ikona
Mr. Hlad
fantastic fourterminator
Kdo si zahraje Kyla Reese a koho uvidíme v ambiciózním comicsovém rebootu?  

Ani jeden z dílů comicsové Fantastické čtyřky nepatří k filmům, jež bychom si chtěli po letech pamatovat a restart je v tomhle případě více než žádoucí. Jde o klasiku, které se nedostalo dostatečné péče, a dnes je tak trošku k smíchu. Naštěstí mají podobný názor i v Hollywoodu a novou verzi už chvilku připravuje talentovaný Josh Trank, jenž nás posadil na zadek svou Kronikou. A teď to vypadá, že už má i herce.

Ve Fantastic Four se sejde celkem zajímavá sestava, ale na hvězdy evidentně nikdo nesází. Už před nedávnem se mluvilo o tom, že by si gumáka Reeda Richardse mohl zahrát Miles Teller. Neoficiálně už se jeden z nejvytíženějších mladých herců dohodl, tak uvidíme. Podobně je na tom i Michael B. Jordan, jehož podle všeho čeká Human Torch. To je sice v comicsu běloch, ale když může Heimdalla hrát Idris Elba, tak tohle fanoušci snad taky vydýchají. Nejžhavější kandidátkou na Sue Storm, která se umí zneviditelnit a má i pár dalších schopností, je momentálně Kate Mara. Ta si pořádnou šanci před kamerou zaslouží a letos ji uvidíme i ve sci-fi Transcendence. I když se o téhle trojici už chvilku mluvilo, teď to vypadá, že k podpisu smlouvy mají sakra blízko. Donedávna však nepadlo ani slovo o tom, kdo si zahraje Bena Grimma alias The Thing, giganta, jenž by si to mohl rozdat i s Hulkem. V téhle roli by se překvapivě mohl objevit Jamie Bell, který má k figuře Dwaynea Johnsona sakra daleko. Trikaři budou mít asi o práci postaráno.

Herecké posily nabírá i Terminator: Genesis. Kylea Reese, jehož si v původním filmu zahrál Michael Biehn, tu dostane na starost Jai Courtney. Ten se objevil v seriálovém Spartakovi a kryl záda Bruci Willisovi v páté Smrtonosné pasti, která si sice moc chvály nezaslouží, ale právě Courtney tam mezi to nejhorší nepatřil. A jako padouch v Jacku Reacherovi taky nebyl špatný. Figuru na akčního hrdinu má, jak to bude s charismatem, to se teprve uvidí. O čem nový Terminátor bude zatím nechce nikdo prozradit, každopádně má jít o první díl nové trilogie a tvůrce druhého Thora Alan Taylor ho do kin pošle 1. července 2015.

--- 

Vytáhni v hospodě: Druhým kandidátem na roli Kylea Reese byl Boyd Holbrook. Na testování ho pozvali dokonce dvakrát, ale nakonec asi nezaujal.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace