Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijede Knight Rider do kin?


ikona
Mr. Hlad
knight rider
Nejstylovější seriálová kára se připravuje na svou filmovou premiéru 

Snad každý, kdo vyrůstal na začátku devadesátých let (nebo o deset let dřív v Americe), mi dá zapravdu, že David Haselhoff byl synonymem slova cool. Ne kvůli Pobřežní hlídce, jejíž kvality člověk jako dítě ještě nezvládl ocenit, ale kvůli seriálu Knight Rider. Mluvící černý sporťák KITT v každém díle pomohl vyřešit nějaký srandovní zločin a spousta méně stylových aut kvůli němu skončila ve šrotu. Seriál skončil v roce 1986, pak přišlo pár pokusů o restart, ale žádný nebyl úspěšný. Teď to však vypadá na velký návrat na filmovém plátně.

U Weinsteinů najali scenáristu Brada Copelanda, aby se příběhy Michaela Knighta a jeho káry pokusil převést do celovečerní podoby. Copeland napsal Méďu Béďu nebo Divočáky a upřímně - asi bychom si dokázali představit někoho zajímavějšího. Ale třeba příjemně překvapí. Na druhou stranu herecké obsazení, o němž se mluví, není vůbec špatné. Studio by prý rádo zlákalo Chrise Pratta, jenž letos nadaboval hlavního hrdinu LEGO příběhu, uvidíme ho ve Strážcích Galaxie a novém Jurském parku, a Dannyho McBrida. Nikdo nechce potvrdit, o jaké role jde, ale s trochou logického uvažování z toho vyleze samotný Knight pro Pratta a McBride jako hlas KITTa. Weinsteini by prý rádi udělali z Knight Ridera sérii ve stylu Rychle a zběsile, ale s tímhle castingem bychom hádali spíš verzi z ranku 21 Jump Street. Tak jako tak si radši počkejme na jméno režiséra a pak můžeme začít přemýšlet, jaké jsou šance, že se to povede. Ale ta znělka je pořád boží!

Vytáhni v hospodě: David Hasselhoff už se stačil přihlásit alespoň o čestnou roličku. Bez něj by to asi nešlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace