Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum mezi X-Meny?


ikona
KarelR
channing tatumgambitx-men
Máme nového Gambita? 

Spousta herců ráda mluvím o tom, kterou comicsovou postavu by si chtěli zahrát. Hned několik hollywoodských hvězdiček se veřejně hlásilo o roli Wonder Woman a kdekdo chtěl být novým Spider-Manem, podobná přání se ale očividně plní jen v jednom případě - musíte být Channing Tatum.

 

Ten se loni na tiskovce White House Down nechal slyšet, že touží po roli mutanta Gambita.  Zlodějíčka z New Orleans, který ovládá kinetickou energii a rád hází karty, si ve Wolverineově první sólovce zahrál Taylor Kitsch. Fandové z toho ale moc nadšení nebyli (volalo se spíš po obsazení Joshe Hollowaye), a tak se začalo potichu pracovat na nové verzi, která by někdy v budoucnu mohla dostat vlastní film.

Kdy začal tenhle plán nabírat reálné obrysy? Samozřejmě po Tatumově prohlášení, které Lauren Shuler Donner, producentka x-menovských filmů, vzala vážně. A během pár měsíců se s ním dohodla na tom, že by roli opravdu mohl dostat. Samozřejmě by šlo o méně nákladný mutantí biják. Tatum a jeho nová producentská kamarádka tak momentálně ukecávají studio, aby vytasilo pár desítek milionů dolarů a dalo jim je na Gambitův celovečerák.

 

Může to klapnout? Pokud X-Men: Budoucí minulost vydělá obří balík a Tatum splní svoje sliby, Foxové by do toho klidně mohli jít. Výplňovky s Wolverinem se totiž nedají točit donekonečna a Tatum je dost velké jméno na to, aby mohl Jackmanovi konkurovat. Takže se začněte pomalu připravovat na další fandovské nářky. Tatum má totiž do Hollowaye zhruba stejně daleko jako Kitsch...

---

Vytáhni v hospodě: Bryan Singer sice z nových X-Menů vystřihl velkou akční scénu s Rogue, prý to ale neznamená, že se ve filmu neobjeví vůbec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace