Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese boxuje s Eckhartem


ikona
Mr. Hlad
aaron eckhartmartin scorsese
Tvůrce Zuřícího Býka se vrací do ringu spolu s Harvey Dentem 

Aaron Eckhart je sympatický a dobrý herec, ale jak to tak vypadá, kariéru jako akční hrdina neudělá. Světová invaze dopadla průměrně jak u fanoušků, tak u kritiků a v pokladnách kin, Agenta na útěku prakticky nikdo neviděl a v Pádu Bílého domu všechno oddřel Gerard Butler. Aktuální Já, Frankenstein je navíc komerčně takový průšvih, že by se člověk nedivil, kdyby se Eckhart na chvíli z kin radši úplně ztratil. Naštěstí to nehrozí, jeho nový projekt však bude malinko ambicióznější a snad lidem připomene, že tenhle chlapík umí i sakra dobře hrát.

Objeví se totiž v biografii Bleed for This, jejímž hrdinou bude flákač Vinnie Pazienza, jenž málem přišel o krk (jako že fakt o krk) při autonehodě a doktoři mu zakázali dělat cokoliv, co by mělo něco společného s fyzickou aktivitou. Pazienza se na ně ale vykašlal, vrátil se do posilovny a stal se jedním z nejlepších boxerů všech dob. Eckhart si zahraje jeho trenéra a samotného boxera dostane na starost čím dál tím obsazovanější Miles Teller. Ještě zajímavější jména jsou však za kamerou. Režie se ujme sakra šikovný Ben Younger, tvůrce burzovního dramatu Riziko a romance Prime, a produkční dohled má na starost Martin Scorsese.

---

Vytáhni v hospodě: Kvůli natáčení Erin Brockovich se Eckhart musel naučit jezdit na motorce. Po jeho skončení si okamžitě jednu koupil

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace