Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Má Terminátor trable?


ikona
Mr. Hlad
terminator
Další díl akční sci-fi série má problémy. I když se tvůrci tváří, jako že ne 

Terminátoří sága je sice klasika, ale upřímně – může za to James Cameron. Ačkoliv trojka byla celkem fajn a sázka na humor vyšla a na čtyřku se díky svižné režii dalo koukat i přes mizerný scénář, rozhodně šlo ústup ze slávy. A o nepovedeném seriálu radši ani nebudeme mluvit. Každopádně značka žije, nový Terminátor má být něco jako restart, opět bude cestovat časem do minulosti a likvidovat mladou Sarah Connor, počítá se s návratem Arnolda Schwarzeneggera, matkou budoucího zachránce lidstva je Emilia Clarke ze Hry o trůny a jejího dospělého syna si zahrajet Jason Clarke z druhé Planety opic. Ale teď se objevil problém

Režisér druhého Thora Alan Taylor se totiž do práce možná pustí později, než čekal. Megan Ellison ze společnosti Annapurna, která nového Terminátora měla produkovat, se totiž rozhodla z projektu vycouvat. Sice zůstává na pozici koproducentky a o zbytek by se měl postarat její bratr David ze Skydance Productions a studio Paramount, ale i tak to vypadá podezřele. Podle oficiálního vyjádření se prý ničeho bát nemusíme a odstoupení jedné ze společností je prý logické, protože Annapurna se specializuje na menší filmy jako Špinavý trik, Her nebo Mistr, ale přeci jen tohle není úplně běžný postup. Snad se to na výsledku neprojeví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo role Kyla Reese momentálně krouží Jai Courtney ze Spartaka a páté Smrtonosné pasti a Boyd Holbrook z Milka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace