Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Leden 2014


ikona
KarelR
blu-raydvd
Millerovi na tripu, Nezapomenutelné prázdniny a Rivalové. Budoucí klasiky jsou v obchodech. 

Začátek roku na blůčka moc bohatý nebývá a ani letošek není výjimkou. Podařených titulů vyšlo jen pár, daleko důležitější ale je, že to jsou samé velké trefy. Které tři lednové kousky by vám tedy neměly chybět ve sbírce?

 

Millerovi na tripu
Vyšlo: 15. ledna 2014
Cena:  359 Kč (DVD), 449 Kč (Blu-ray)

Komediální comeback režiséra Vybíjené si vysloužil vlastní Blu-ray recenzi, doporučování Millerových na tripu ale nikdy není dost. Příběh dealera, striptérky, nerda a skoro-houmlesačky, kteří musí z Mexika propašovat karavan plný trávy, totiž patří mezi nejzábavnější filmy minulého roku. Scénář překypuje památnými situacemi a všichni protagonisté tu jedou na hláškovací maximum (v rozšířené verzi obzvlášť), pomalu ale začíná být jasné, že je všechny zvládl zastínit nový životní vzor dnešních teeenagerů, Scottie P. You know what I'm sayin'? (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Nezapomenutelné prázdniny
Vyšlo: 15. ledna 2014
Cena:  358 Kč (DVD)

Film, který udělal ze Sama Rockwella definitivního filmového sympaťáka číslo jedna, česká kina bohužel minul. DVD trh ale naštěstí zachraňuje situaci, takže si prázdninovou story zakřiknutého Duncana, který si zvyšuje cool faktor prací v zastaralém aquaparku, můžete oficiálně dopřát nyní. Nezapomenutelné prázdniny už mají malý náběh feel good klasiku. A plně si ho zaslouží, protože pohodovější letní oddechovku aby člověk pohledal. Připravte si bránici a kapesník! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Rivalové
Vyšlo: 15. ledna 2014
Cena:  359 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)
, 799 Kč (Blu-ray ve Steelbooku - bez cz podpory)

Novinka Rona Howarda loni na MovieZone získala extrémně, ehm, cenný titul Nejlepší film roku 2013. Asi tedy není nutné znovu složitě líčit, že zfilmování skutečné 70's rivality mezi Jamesem Huntem a Nikim Laudou dopadlo výborně (víc se případně dočtete v Blu-ray recenzi). Hutná dramatická klenba, napínavé závody formulí, spousta perfektně pasujících humornějších chvilek... Rivalové mají mozek i srdce na pravém místě, a kdyby se jim vyhnula nepříjemná doslovnost, nebylo by prakticky co vytýkat. Což mnozí ani nedělají, já k nim ale pořád ještě nepatřím. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v lednu vyšlo: Donšajni, Elysium, Hra na hraně, Jasmíniny slzy, Kamarádi až na dno lahve, Mortal Instruments: Město z kostí, Phil Spector, Riddick, Závod s časem

Nashle v únoru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace