Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC comicsárny nás utrápí cliffhangery?


ikona
KarelR
batman/superman
Válku s Marvelem možná prohrajeme my. 

Z centrály Warner Bros. unikly detaily ohledně odsunu pokračování Muže z oceli a není to zrovna hezké počtení. Mějte na paměti, že se všechno ještě může změnit (anebo se někdo nudil doma ve sklepě), ofenziva proti Marvelu by nicméně měla zahrnovat jeden velice špinavý trik. A to cliffhangery.

 

Celovečerní setkání Batmana se Supermanem (a Wonder Woman... a možná i Flashem, Green Lanternem a Lexem Luthorem v podání Joaquina Phoenixe), které se před pár dny přesunulo na 6. května 2016, prý končí velkým cliffhagerem. Ten pochopitelně vede přímo do Justice League, kolem které se už dlouho obtáčejí dvě důležité zvěsti. Ta o možnosti natáčení souběžně s Batman vs. Superman se pořád zdá být dost přitažená za vlasy. Příchod mocné týmovky rok po stěžejním superhrdinském duelu, tedy v létě 2017, ale zas tak nepravděpodobně nezní.

Cliffhangerová situace by přitom mohla být ještě horší. Warneři z nich prý hodlají udělat důležitý prvek své strategie a chtějí je u každého filmu používat místo "marveláckých" potitulkových scén. Jako bonus pak údajně uvažují o kraťasech s méně známými postavami, které by ale překvapivě běžely až po promítnutých celovečerácích. Což je docela zajímavý nápad, v tuhle chvíli má však hodně daleko k realizaci.

ČTĚTE: NOVÉ INFORMACE O CHYSTANÉM SERIÁLU GOTHAM

 

Jak moc by vám vadilo, kdyby comicsárny od DC končily cliffhangery? Je to podle vás přes čáru, nebo by to naopak pomohlo budování nového filmového vesmíru? Muž z oceli se v klidu obešel bez toho, aby v poslední minutě vykoukl zpoza rohu Ben Affleck. Do budoucna ale takové štěstí možná mít nebudeme, tak snad budou ukazatele k dalším filmům co nejjemnější. Třeba v Batman začíná se to povedlo bravurně. Christopher Nolan se ale na Batman vs. Superman nejspíš vůbec nepodílí, jeho finesu tudíž nadále nečekejte.

---

Vytáhni v hospodě: Premiérové datum 17. července 2015 podědila fantasy Pan od Joea Wrighta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace