Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Zmizení k mimozemšťanům


ikona
Mr. Hlad
sci-fi
Režisér jednoho z nejlepších filmů loňského roku se chystá na kontakt s návštěvníky z vesmíru 

Denis Villeneuve, tvůrce jednoho z nejlepších filmů loňského roku Zmizení, sice na Oscarech i na Zlatých Glóbech docela utřel, rozhodně se mu ale povedlo vstoupit do světa velkého Hollywoodu tak, že to stěží někdo přehlédl. Filmy točil i před tím, teprve teď se o něm však začíná pomalu mluvit jako o filmaři, jehož kariéru bychom měli sledovat. Jeho další komorní thriller Enemy, kde si opět zahraje Jake Gyllenhaal, se už objevil na několika festivalech a prý jde zase o sakra povedenou věc. Teď se ale režisér rozhodl změnit žánr. A celkem razantně.

Chystá totiž adaptaci sci-fi povídky The Story of Your Life. Její hrdinkou je odbornice na jazyky, jejíchž služeb se rozhodne využít armáda. Na Zemi totiž přistálo několik vesmírných lodí a je celkem logické, že jejich posádky anglicky moc neumí. Při pokusech o navázání komunikace se však hrdince začnou vybavovat flashbacky z minulosti návštěvníků z vesmíru a ona pomalu začíná chápat, proč na Zemi vůbec přistáli. Scénář píše Eric Heisserer, který dělal třeba na pátém Nezvratném osudu, a minimálně díky režisérovi by mohlo jít o celkem zajímavý zážitek a konečně zase o sci-fi, kde se bude víc mluvit a myslet než střílet. Natáčení by mělo začít letos.

--- 

Vytáhni v hospodě: The Story of Your Life chtěl původně točit Shawn Levy. Jsme rádi, že to nedopadlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace