Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey chce kámoše do Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengersdowneymel gibson
Jak velké slovo má u Marvelu Robert Downey Jr.? A koho by rád protlačil do další comicsové týmovky?  

Ačkoliv se Marvel snaží tvářit, že diváky láká do kina spíš na slavné comicsové hrdiny než na jejich představitele, fakt je ten, že Robert Downey Jr. je pro ně nepostradatelný. On je zkrátka pro fanoušky Iron Man. A moc dobře to ví. Comicsový gigant nerad rozdává peníze svým hvězdám, ale Downey si o ně umí říct a dokonce se mu kolegiálně povedlo prosadit vyšší platy i pro kolegy. Teď se rozhodl vyzkoušet, kam až sahá jeho vliv a rád by malinko promluvil do castingu druhých Avengers. Rád by do nich totiž procpal Mela Gibsona.

Ten je v posledních letech celkem v háji a nikoliv nezaslouženě. Jeho rasistické komentáře tu samozřejmě obhajovat nehodláme, ale tvářit se, že jsou v Hollywoodu všichni jedna velká parta, která bojuje za sluníčkový svět, by bylo taky naivní. Gibson byl v hajzlu, pomalu se drápe díky Machete zabíjí a třetím The Expendables nahoru, ale právě role v něčem jako Avengers by mu mohla pomoci. Robert Downey Jr. je jeho dlouholetý kamarád. Už před nějakou dobou se postavil na Gibsonovu stranu a prohlásil, že australská herecká hvězda už možná pykala dost dlouho a je na čase jí odpustit. Když byl před lety v háji Downey, fetoval, chlastal a seděl, tak se od něj také odvrátil celý filmový svět a šanci mu dal právě jen a pouze Gibson. Je tedy fajn, že mu to chce jedna z největších hereckých celebrit současnosti oplatit. Uvidíme, kam to celé povede.

--- 

Vytáhni v hospodě: Po střední škole Mel Gibson bydlel s Geoffreym Rushem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace