Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Boba Fett jede sólo


ikona
Mr. Hlad
star wars
Jeden z největších drsňáků světa Star Wars se chystá na vlastní film 

Když se Hvězdné války dostaly do rukou lidem z Walt Disney Studios, bylo jasné, že na rozdíl od George Lucase, který nechával fanoušky čekat na filmy celé roky, hodlají značku pořádně využít. Sedmý film dodá J.J. Abrams do kin v prosinci 2015 a potichu se šeptá i něco o spin-offech, které by se měly věnovat vedlejším postavám a rozšiřovat celé universum. Nikdo ale zatím nehodlá nic potvrzovat, na to je času dost a i když bychom si sólovku Hana Sola nebo Yody klidně vpálili, nejspíš bude chvilku trvat, než na ni (a jestli vůbec) dojde. Každopádně jeden z hrdinů světa Star Wars by měl stoprocentně dorazit.

Jon Schnepp, režisér velmi osobitých animáků Metalocalypse a The Venture Bros., prohlásil, že z velmi důvěryhodného zdroje, jehož jméno pochopitelně neprozradí, ví, že Lawrence Kasdan momentálně píše film pro žoldáka a jednoho z nejvíc cool záporáků Bobu Fetta. Pro neznalé – to je ten borec s jetpackem, který šel po krku Hanu Solovi a jehož otce Janga rozsekal na kusy Samuel L. Jackson. Kasdan napsal Impérium vrací úder i Návrat Jediho a dělal i na Dobyvatelích ztracené archy, vhodnější scenárista by se asi hledal jen těžko. Disney se k celé věci zatím nevyjadřuje, takže není jisté, jestli by se film měl odehrávat před původní trilogií nebo po ní. Fett sice v šestém filmu skončil v břiše Sarlacca, ale tihle drsňáci mívají hodně tuhý kořínek.

---

Vytáhni v hospodě: Pokud byste chtěli o Fettovi vědět víc, zkuste comicsový Omnibus. Skoro 500 stránek by vám mělo prozradit všechno podstatné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace