Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Veronica Mars: Trailer

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek

Ted

to je v klídku, ja viem, že som nerd aj bez toho, aby na to prišiel Cival :)

ale jediný, kto by sa mal strachovať o môj spoločenský život, sú moje plúca a moje játra :))
282175
to je v klídku, ja viem, že som nerd aj bez toho, aby na to prišiel Cival *:)* ale jediný, kto by sa mal strachovať o môj spoločenský život, sú moje plúca a moje játra *:))*
Ted
0 0
reagovat

dashiva

"Čo mi samozrejme nebráni v tom, aby som si roky viedol štatistiku filmov s rozpočtom 100+"

Tak hlavně bacha, aby tě v nějakém další MZ live neoznačil Cival za nolifera z Brna :D
282168
"Čo mi samozrejme nebráni v tom, aby som si roky viedol štatistiku filmov s rozpočtom 100+" Tak hlavně bacha, aby tě v nějakém další MZ live neoznačil Cival za nolifera z Brna *:D*
dashiva
0 0
reagovat
zvláštne, v dobe internetu a virálneho marketingu, nie?
zvlášť keď už netreba vyrábať 10.000 kópií filmu na kotúč.

Čo sa logiky rozpočtov týka, tam sa netreba pozastavovať vôbec nad ničím.
Vo svete, kde home-made Borat stojí 18 mega, ale trikový District 9 len 30, by som ani nemrkol, keby Veronike uviedli budget 40 míčú. Alebo aj 0,5.
Stejnak sú to do značnej miery vyfabulované čísla - jak oficiálne rozpočty, tak marketingová položka.

Čo mi samozrejme nebráni v tom, aby som si roky viedol štatistiku filmov s rozpočtom 100+ :))

282167
zvláštne, v dobe internetu a virálneho marketingu, nie? zvlášť keď už netreba vyrábať 10.000 kópií filmu na kotúč. Čo sa logiky rozpočtov týka, tam sa netreba pozastavovať vôbec nad ničím. Vo svete, kde home-made Borat stojí 18 mega, ale trikový District 9 len 30, by som ani nemrkol, keby Veronike uviedli budget 40 míčú. Alebo aj 0,5. Stejnak sú to do značnej miery vyfabulované čísla - jak oficiálne rozpočty, tak marketingová položka. Čo mi samozrejme nebráni v tom, aby som si roky viedol štatistiku filmov s rozpočtom 100+ *:))*
0 0
reagovat

dashiva

Ano, taky si myslím že 70 mega worldwide reálnech bude, ale o moc víc ne. Já jenom, že jsi se pozastavil nad rozpočtem. Logicky do natáčení 30 mega nebudou rvát. Ono dneska s digitálem se opravdu dá točit levně. Ale ty prachy, který musí narvat do kampaní aby zmlsaní fanoušci zvedli zadek a do toho kina opravdu přišli, rostou pomalu exponenciálně. Rozpočty samotné (krom největších blockbusterů) ne.

Podívej se třeba pár let nazpátek. Studiovej systém spoléhal na hvězdy a neváhal přiklepnout rozpočet 100 milionů třeba filmu Fun with Dick and Jane, kde blbne Carrey. A takovejch příkladů je plno. Pro srovnání. Jennifer Anniston je teď imho velká hollywoodská hvězda, ale netočí komedie dražší jak 40 mega. Viz Horrible Bosses nebo Millerovi.
282165
Ano, taky si myslím že 70 mega worldwide reálnech bude, ale o moc víc ne. Já jenom, že jsi se pozastavil nad rozpočtem. Logicky do natáčení 30 mega nebudou rvát. Ono dneska s digitálem se opravdu dá točit levně. Ale ty prachy, který musí narvat do kampaní aby zmlsaní fanoušci zvedli zadek a do toho kina opravdu přišli, rostou pomalu exponenciálně. Rozpočty samotné (krom největších blockbusterů) ne. Podívej se třeba pár let nazpátek. Studiovej systém spoléhal na hvězdy a neváhal přiklepnout rozpočet 100 milionů třeba filmu Fun with Dick and Jane, kde blbne Carrey. A takovejch příkladů je plno. Pro srovnání. Jennifer Anniston je teď imho velká hollywoodská hvězda, ale netočí komedie dražší jak 40 mega. Viz Horrible Bosses nebo Millerovi.
dashiva
0 0
reagovat

TedGeorge

okrem toho, tu sa zrejme budú musieť zarátavať aj rôzne promo materiály, ktoré budú odmenou za "funding" - čiže mimo iné musia vyexpedovať niekoľlko desiatok tisíc tričiek, DVD/BD (pre niektorých aj komplet 3 série Veroniky na DVD), plagáty a neviem ešte aké bazmegy.

Iste, 6 mega budget + 20 marketing + 5 mega za mátroš pre sponzorov.
70 mega WW to pokryje jak lusk, čo teda akože Veronika dá, si myslim si.

Ale peniaze by som na to nestavil
282162
okrem toho, tu sa zrejme budú musieť zarátavať aj rôzne promo materiály, ktoré budú odmenou za "funding" - čiže mimo iné musia vyexpedovať niekoľlko desiatok tisíc tričiek, DVD/BD (pre niektorých aj komplet 3 série Veroniky na DVD), plagáty a neviem ešte aké bazmegy. Iste, 6 mega budget + 20 marketing + 5 mega za mátroš pre sponzorov. 70 mega WW to pokryje jak lusk, čo teda akože Veronika dá, si myslim si. Ale peniaze by som na to nestavil
TedGeorge
0 0
reagovat

dashiva

Dneska je budget velmi často ta menší část nákladů. Aby to otevřeli široce do velkého množství kin, budou potřeboval dobře 15-20 milionů na marketing a vůbec náklady spojený s distribucí do kin atd.

Její manžel Dax Shepard natočil nedávno Hit and Run. Ten film prodělal obrovský množství peněz. Dax to natočil za 1.5 milionu a všechny kaskadérský kousky dělal sám. Ale uvedení do kin stálo 20 milionů protože to otevřelo široce. Zdroj přímo u něj, řekl to v show u Howarda Sterna.

Stejně tak Kevin Smith. Všichni si mysleli, kdoví kolik peněz nevydělali Clerks 2. Budget byl jenom 5 mega. Ale ono se to tak tak zaplatilo, protože dalších 10 mega plus stál marketing. A to ještě prej bylo hodně hodně levnej. Zdroj Kevin Smith v QTV. A právě proto pak Smith začal dělat to, co začal dělat. Viz jeho vystoupení na Sundance a rebélie proti současnýmu studiovýmu systému.
282158
Dneska je budget velmi často ta menší část nákladů. Aby to otevřeli široce do velkého množství kin, budou potřeboval dobře 15-20 milionů na marketing a vůbec náklady spojený s distribucí do kin atd. Její manžel Dax Shepard natočil nedávno Hit and Run. Ten film prodělal obrovský množství peněz. Dax to natočil za 1.5 milionu a všechny kaskadérský kousky dělal sám. Ale uvedení do kin stálo 20 milionů protože to otevřelo široce. Zdroj přímo u něj, řekl to v show u Howarda Sterna. Stejně tak Kevin Smith. Všichni si mysleli, kdoví kolik peněz nevydělali Clerks 2. Budget byl jenom 5 mega. Ale ono se to tak tak zaplatilo, protože dalších 10 mega plus stál marketing. A to ještě prej bylo hodně hodně levnej. Zdroj Kevin Smith v QTV. A právě proto pak Smith začal dělat to, co začal dělat. Viz jeho vystoupení na Sundance a rebélie proti současnýmu studiovýmu systému.
dashiva
0 0
reagovat

dashiva

Pravděpodobně proto, že Boss nemá tolik fanoušků jako Veronika Mars
282156
Pravděpodobně proto, že Boss nemá tolik fanoušků jako Veronika Mars
dashiva
0 0
reagovat
protoze by nevybrali ani 100 000 :)
282155
protoze by nevybrali ani 100 000 :)
0 0
reagovat

hmmm... wiki uvádza

budget 5,7 mega - teda presne toľko, čo vyzbierali na Kicku...
Napriek tomu, že mne osobne to teda pripadá, ako keby som mal v kine zaplatiť 6€ za 3 televízne epizódy téhož, čo teda istotne nespravím, nepochybujem, že sa film zaplatí.
Easy money.

Boha jeho, prečo ešte nikto neurobil zbierku pre BOSSa?

282154
budget 5,7 mega - teda presne toľko, čo vyzbierali na Kicku... Napriek tomu, že mne osobne to teda pripadá, ako keby som mal v kine zaplatiť 6€ za 3 televízne epizódy téhož, čo teda istotne nespravím, nepochybujem, že sa film zaplatí. Easy money. Boha jeho, prečo ešte nikto neurobil zbierku pre BOSSa?
hmmm... wiki uvádza
0 0
reagovat

pazanowski

Ano celou řadu několika dvouhodinový filmů o Veronice Mars bych si moc přál. ;)
282098
Ano celou řadu několika dvouhodinový filmů o Veronice Mars bych si moc přál. *;)*
pazanowski
0 0
reagovat
long time ago we used to be friends

Jeden ze seriálů, posledních, který mě chytil ještě v televizi. Pamatuju si, jak mě uzemnilo finále první řady, protože jsem to kolem druhé hodiny na nově prostě nečekal (spíš nečekaná kvalita).
(a už na počítači mě šíleně zklamala třetí řada, to rozdělení na dvě vlažné polosérie bylo nic moc, žádné překvapení, nic)

Tohle vypadá spíš jako film pro dvdčka, ale je to sympatické, mohli by udělat celou řadu.
282080
long time ago we used to be friends Jeden ze seriálů, posledních, který mě chytil ještě v televizi. Pamatuju si, jak mě uzemnilo finále první řady, protože jsem to kolem druhé hodiny na nově prostě nečekal (spíš nečekaná kvalita). (a už na počítači mě šíleně zklamala třetí řada, to rozdělení na dvě vlažné polosérie bylo nic moc, žádné překvapení, nic) Tohle vypadá spíš jako film pro dvdčka, ale je to sympatické, mohli by udělat celou řadu.
0 0
reagovat
Trailer je super a na film se už moc těším!
282043
Trailer je super a na film se už moc těším!
0 0
reagovat
je... serial je "CSI mixly s Beverly Hills" Nic, bez ceho bys nemoh bejt...
282032
je... serial je "CSI mixly s Beverly Hills" Nic, bez ceho bys nemoh bejt...
0 0
reagovat
Je bezpečné vidieť trailer bez toho aby som nevidel ani jednu časť seriálu? :D
282031
Je bezpečné vidieť trailer bez toho aby som nevidel ani jednu časť seriálu? *:D*
0 0
reagovat
verbst :+

Mne stačila úplne punch line na konci, aby som sa začal od pousmievnia úplne rehotať.

Teším sa, strašne 8)
282026
verbst *:+* Mne stačila úplne punch line na konci, aby som sa začal od pousmievnia úplne rehotať. Teším sa, strašne *8)*
0 0
reagovat
Seriál byl srdcovka, když jsem byl puberťák, na film se mrknu s chutí. Někdy.
282024
Seriál byl srdcovka, když jsem byl puberťák, na film se mrknu s chutí. Někdy.
0 0
reagovat
Yes, baby!
Pro mě osobně jeden z nejočekávanějších filmů 2014 ;)?)
282023
Yes, baby! Pro mě osobně jeden z nejočekávanějších filmů 2014 *;)**?)*
0 0
reagovat
Cital som o tom nieco, ze tento film vznikol hlavne kvoli zaujmu fanusikov povodneho serialu. Stoji ten serial za nieco?
282022
Cital som o tom nieco, ze tento film vznikol hlavne kvoli zaujmu fanusikov povodneho serialu. Stoji ten serial za nieco?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se