Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Super rok 2014 přeje MovieZone!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Ať se tady za rok zase sejdeme, že jo... 

Máme za sebou další rok fungování. Za to se sluší poděkovat. Jak Karlovi, Hladovi a imfovi, kteří MovieZone protáhli další filmovou sezónou, tak hlavně vám. Nejen za přízeň klikacího typu, nejen za komentování filmových událostí významných i malicherných, nejen za diskuze tu inspirativní, tu úplně dementní (i z nich je současný web živ :).

Obrovské díky vám patří hlavně za materiální podporu, protože na dobrovolném předplatném jste nám poslali za rok víc jak 150 tisíc korun, což je prostě strašlivě cool a umožnilo nám to MovieZone definitivně odkoupit do vlastních rukou a moct se příští rok víc zaměřit na její zlepšování. Samozřejmě víme o rezervách, a proto hodláme zamakat nejen na tom, aby náš recenzentský servis byl rychlejší a co možná nejvíc kompletní, ale aby přibylo košatějších a ambicióznějších materiálů a abychom tolik nešidili artovky. Uvidíme, jak se to povede při zachování kvality i „letitého ksichtu“ MovieZone.

Pochopitelně myslíme i na inovace technického směru, zatím ale musíte vzít zavděk aspoň funkcí budíčku, díky kterému si můžete v každém profilu filmu navolit, aby vám chodilo info o novém traileru nebo recenzi k danému snímku.

NÁVOD, JAK PODPOŘIT MOVIEZONE.CZ, NAJDETE ZDE!

Každopádně nám zachovejte přízeň i v novém kalendářním roce a my vám slibujeme, že naplno napneme všechny naše superhrdinské schopnosti, abychom vás informovali, bavili a pomáhali vést světem filmu takovým způsobem, který vám bude dělat radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace