Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zatopí Muži z oceli?


ikona
Mr. Hlad
batmansuperman
Batman a Superman možná našli úctyhodného protivníka 

Batman a Superman si dají velmi brzy solidně přes držku, ale jelikož stejně oba kopou za tým správňáků, je jasné, že potřebují padoucha. Tím by měl být supermanovský megaloman Lex Luthor. Nemá sice žádné zvláštní schopnosti, ale pálí mu to, má velké ambice a hromadu peněz, se kterými dokáže Clarku Kentovi pořádně zatopit. Zahráli si ho Gene Hackman i Kevin Spacey a teď se hledá další herec, který by se jednoho z nejslavnějších comicsových záporáků zhostil v Batman vs. Superman.

 

Chvilku se mluvilo o tom, že by se jako Luthor mohli objevit Mark Strong nebo Bryan Cranston. Ten první je ale trošku záporácké klišé a druhý po konci Breaking Bad nejspíš zkusí něco jiného než chladnokrevného lumpa. Teď se však objevilo jméno Joaquina Phoenixe. Skvělý herec si projekty pečlivě vybírá, velká sláva se mu zatím vyhýbá, ale minimálně v Gladiátorovi dokázal, že záporáky umí. Charismatu má taky na rozdávání a vůbec by bylo sakra zajímavého vidět ho, jak dělá dvěma největším hrdinům vydavatelství DC ze života peklo. Uvidíme, jak se se studiem dohodne.

Vytáhni v hospodě: Sestra Joaquina Phoenixe Summer je manželkou Caseyho Afflecka, bratra Bena Afflecka, tedy nového Batmana. Bitka Bruce Wayna a Lexe Luthora by tudíž mohla být celkem osobní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace