Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pán snů přichází


ikona
Mr. Hlad
joseph gordon-levittsandman
Comicsový hrdina Sandman se podívá do kin. A možná s hodně překvapivým režisérem 

Sandman není typický hrdina, který by se snažil připojit k Avengers nebo bojoval proti invazím mimozemšťanů. Jen to pán snů, což možná nezní jako bůhvíjaké terno, ale v podstatě dokáže ovlivňovat osudy lidí, jak se mu chce. Stačí třeba Rakušanovi se srandovním knírem vnutit myšlenku, že by nebylo špatné rozpoutat druhou světovou válku. Nebo naopak. Hrdina, kterého stvořil kultovní Neil Gaiman, má po celém světě hodně fanoušků a jeho svět plný podivných bytostí a ještě podivnějších příběhů by mohl být v kině celkem zajímavý.

První kniha o Sandmanovi, která u nás vyšla pod názvem Preludia a nokturna se nedávno dostala do pazour Davidu S. Goyerovi, který napsal třeba Muže z Oceli a dělal i na nových Batmanech. Příběh se točí právě okolo Sandmana, který je propuštěn ze zajetí a pokouší se obnovit své svou moc, se kterou teď jeden magor provádí dost nepěkné věci. Warneři čerstvě potvrdili, že produkčně celý projekt zaštítí svým jménem Joseph Gordon-Levitt. A prý by mohl i režírovat. U letošní osobité romance Don Jon mu to docela šlo, ale tohle by přeci jen mohl být malinko oříšek. Svět Sandamana totiž vypadá jako něco z fantazie Terryho Gilliama a Tima Burtona před patnácti lety. Uvidíme, jak se to celé vyvine. Každopádně filmový Sandman by mohla být hodně zajímavá podívaná.

---

Vytáhni v hospodě: Joseph Gordon-Levitt hraje od šesti let. Začínal v reklamách a seriálu Takoví normální mimozemšťané.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace