Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor vs. Khaleesi


ikona
KarelR
emilia clarketerminator 5
Seznamte se s novou Sarah Connor. 

Možná si pamatujete, že nás 1. července 2015 čeká nová kapitola terminátoří ságy. Film s názvem Terminator: Genesis bude režírovat Alan Taylor a dlouho bylo jasné jen to, že se v něm do své ikonické role vrátí Arnold Schwarzenegger. Jaké novinky tedy ospravedlňují tenhle článek?

Jak už jste se asi dovtípili z nadpisu, nový Terminátor oficiálně nafasoval svoji ženskou hrdinku. Roli Sarah Connor po Lindě Hamilton převezme Emilia Clarke, jíž dozajista znáte jako Khaleesi ze Hry o trůny. Taylor pak má údajně blízko i k nalezení nového Johna Connora. Toho by si mohl zahrát Jason Clarke, jenž je mimochodem o 18 let starší než jeho filmová matka.

Na první pohled dost podivný věkový rozdíl. V pátém Terminátorovi by se ale mělo cestovat do budoucnosti, takže začíná být jasné, kdo se vydá za kým. Ano, Sarah se nejspíš podívá do nehostinného postapokalyptického světa. Čímž nás robotí sága hodí zase do nové alternativní reality, kterou nejspíš bude ždímat i chystaný doprovodný seriál.

Děsivé? Televizní doprovod možná, pokračování terminátoří ságy ale zatím zas tak pekelně nepůsobí. Obsazení totiž potěšilo a ždímačku finanční by výjimečně nemusela doprovázet příběhová, protože má Cameronův svět díky x alternativním realitám stále co nabídnout. Snad to Taylor chápe a vezme ho rukou pevněji než druhého Thora...

---

Vytáhni v hospodě: Emilia Clarke strávila letošní jaro v broadwayské produkci Snídaně u Tiffanyho. Hrála samozřejmě hlavní roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace