Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Hard-Boiled? Uff...


ikona
imf
hard-boiledremakestrangehold
 

Jednou za týden to vždycky přijde, počká si to zrovna když vaříte kafe nebo smažíte řízky a trefí vás to do zad. Takové ty nenadálé zprávy, ze kterých se sbíráte dalších pár hodin. Pro někoho to mohlo být info o tom, že Angelina Jolie otěhotněla a Robert Rodriguez kvůli tomu na pár měsíců odkládá druhé Sin City (chce jí totiž do jedné z hlavních rolí, je to jedna z mála hvězd, která mu doposud unikala). My na Sin City 2 docela kašleme (alespoň do doby, než se objeví stejně našlapaný trailer jako v případě jedničky ;) a tak nás zvedla ze židle jiná zpráva. Hollywood se chystá natočil remake Hard-Boiled!

Holy Sh*t, co? ;) John woo samozřejmě vztyčil prostředníček a s hláškou "Žádné sequely a remaky vlastních filmů" poslal producenty do háje. Chow Yun-Fat už byl sdílnější, zřejmě mu Liam Neeson poradil, že čas od času musí platit činži a nabídka navíc přichází ve chvíli, kdy pracuje s Johnem Wooem na počítačové hře Strangehold, která má postavu inspektora Tequily oživit. Právě tenhle titul je možná zodpovědný za vážné koketování s myšlenkou na remake - producenti si natočí film, který má fanoušky předem zajištěné a úspěšný herní titul by mohl přilákat další skupinu, která ještě nebyla do tajů hongkongského akčního baletu zasvěcena. Jenže bez Wooa to vypadá jako předem prohraný zápas.

Jedno jméno - Johnnie To. Zřejmě jste o něm nikdy neslyšeli, ale je to známý hongkongský filmař, který během let prolezl všemožnými žánry a mezi jeho poslední filmy patří Breaking News nebo Throwdown... pro akční fanoušky možná trochu moc filozof, ale vizuálně dovede rozpoutat slušné peklo a s přestřelkami nemá problém. A navíc už podepsal šek. ;) Tím neříkám, že bychom se měli těšit, protože to pořád ještě vypadá na slušný průšvih, ale Hollywood chce zachovat hongkongský styl, prostředí i jednoduchý příběh. Chybět však bude Tony Leung Chiu-Wai, který si ve filmu zahrál dvojitého agenta, v remaku si jeho part zahraje některý z amerických herců (co jste čekali? někde se to muselo projevit).

Až si fanoušci Hard-Boiled a Wooa přestanou trhat vlasy a vychladnou, docela by mě zajímalo, jak na to koukají z úhlu samotného Chow Yun-Fata. Přece uznejte, že nějaký ten decentní akční film by si na stará kolena zasloužil. A že to bude zrovna remake Hard-Boiled... myslím, že to může dopadnout jakž takž důstojně. Pořád lepší než se snažit o remake Killera, tam by se mohlo nějaké studio chtít svézt na "brokeback" vlně. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace