Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meny čeká obří apokalypsa


ikona
KarelR
x-menx-men:apocalypsex-men:days of future past
I mutanti mají svého Thanose. 

X-Men: Budoucí minulost rozhodně patří mezi nejočekávanější filmy příštího roku. Po 11 letech totiž mutantí partu opět kočíruje Bryan Singer, který zatím všemi fotkami a teasery šponuje očekávání na maximum. Nebo jsme si to doteď mysleli.

 

Singer se totiž před pár hodinami zvládl překonat, když na svůj Twitter napsal tři jednoduchá slova: #Xmen #Apocalypse 2016! Překlad? Další díl mutantí série, nazvaný X-Men: Apocalypse, dorazí do kin 27. května 2016. A opět to bude velkolepý a temný příběh, který by se tentokrát mohl inspirovat šestidílnou minisérií Age of Apocalypse z devadesátých let.

Na vůbec prvního mutanta, 5000 let starého uberpadoucha Apokalypse (něco jako x-menovský Thanos), si v populárním comicsovém eventu vyšlápl sám Magneto. S vlastní verzí X-Menů musel tehdy udělat pořádek v alternativní post-apokalyptické Americe, Signer by tak neměl mít problém příběh nějak připojit k Budoucí minulosti. Začne se tedy x-menovská sága větvit do jiných realit? Jak do ní zapadne třetí sólovka s Wolverinem? A zůstane vůbec Singer na režisérské sesli?

 

Na tyhle otázky je ještě příliš brzy. Pořád netušíme ani to, kam se vyvine příští mutantí štace a které nové postavy nabudou trvalejších obrysů. V Age of Apocapylse nicméně figurují Bishop nebo Blink, které Singer poprvé představí příští rok. Foxové tak velmi pravděpodobně plánují hodně dopředu a vynesení trumfu s Apocalypsem není žádný zbrklý krok. Každopádně díky za něj. Žene totiž X-Meny do řádně osudových a tíživých výšin, což je příjemný kontrast k plánům některých jiných studií, která nás hodlají zahrnout hlavně tunou videoherního CGI a milionem záporáků…

---

Vytáhni v hospodě: Apokalypse nebyl původně představen v X-Menech, ale v „sousedním“ X-Factoru. Jeho comicsová minulost tam zahrnuje mimo jiné střety se Cyclopsem a oživenou Jean Grey, fanoušky Jamese Marsdena a Famke Janssen tak možná čekají hezká překvapení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace