Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři našli Wonder Woman


ikona
KarelR
batman/supermangal gadotwonder woman
Batman se Supermanem fasují povědomou kámošku. 

Uplynulé týdny se pro Zacka Snydera, Bena Afflecka a Henryho Cavilla nesly v dost mystifikačním duchu. Studio Warner. Bros hledalo ženskou hrdinku pro filmový střet Batmana se Supermanem a spekulovalo se o tom, že by mělo jít přímo o Wonder Woman. Onu tajemnou roli prý uháněly Olga Kurylenko, Elodie Yung a Gal Gadot, až teď ale konečně máme o všem jasno.

 

Zaprvé, Batman a Superman oficiálně přibírají do party amazonskou princeznu, které v našem světě s oblibou bojuje za pravdu a spravedlnost. A za druhé... zahraje si ji Gal Gadot, ostrá bruneta z posledních tří dílů Rychle a zběsile.

V epickém comicsovém duelu tak začíná být docela plno a vlastně to vypadá, že spíš půjdeme na nepřiznanou premiéru Justice League. DC se tak snaží budovat svůj vesmír stejně radikálně jako další marvelácká konkurence (Foxové dokončují obří x-menovskou týmovku, Sony v novém Spider-Manovi představí zhruba pět záporáků...). V tuhle chvíli to ale daleko víc působí jako uspěchaný tah, které by se nemusel vyplatit.

Představit totiž v jednom filmu nového Batmana a postavit ho proti tak tak zformovanému Muži z oceli je na dvě a půl hodiny obří sousto. Amazonská divoká karta tedy snad bude mít jen jakousi reklamní funkci a dočkáme se především navnazení na její origin. Ať už to ale dopadne jakkoliv, jedna věc je jasná: nejslavnější ženská superhrdinka do toho po odmítnutém televizním pilotu jde naplno. Přejme jí hodně štěstí, i když ho s tváří vítaně uvěřitelné drsňačky Gal Gadot zase tolik potřebovat nebude. Leda by na ni zaútočilo hejno internetových rozumbradů, kteří budou chtít hrozně zasvěceně řešit její comicsové míry...

---

Vytáhni v hospodě: Film s Wonder Woman dlouho chystal Joss Whedon a zajímal se o něj i Nicholas Winding Refn. A ačkoliv jí poprvé představí Zack Snyder, režisér jejího prvního vlastního celovečeráku se v podstatě stále nenašel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace