Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shánějí se Piráti


ikona
Mr. Hlad
pirates of carribean
Kdo by mohl doprovodit Johnnyho Deppa na jeho další cestě do Karibiku?  

Ačkoliv se čtvrtý (a vlastně ani druhý a třetí) díl Pirátů z Karibiku moc nepovedl, tahle série vydělává takové peníze, že ji Disney jednoduše nezařízne. A navíc má obrovský potenciál. Jednička se stala dobrodružnou klasikou, ovšem pak Gore Verbinski vsadil na až přepálenou epičnost a Rob Marshall zase poslední příběh Jacka Sparrowa natočil tak, že vypadal skoro jako z televize. Teď jsou u kormidla Pirates of Carribean: Dead Men Tell No Tales Joachim Rønning a Espen Sandberg, tvůrci velmi vydařeného Kon-Tiki. Snad se jim povede vrátit Pirátům kvality, které měli na začátku.

Už chvilku se ví, že v příběhu půjde o čarodějnice, vydáme se do Bermudského trojúhelníku a dorazí noví mladí hrdinové z Británie, kteří by měli víceméně nahradit Keiru Knightley a Orlando Blooma. Teď se ale začíná pomalu šeptat i o záporákovi. Tím by měl být kapitán Brand, chlapík, který chce Sparrowa zabít, protože je přesvědčený, že jeho bratra přetáhl na stranu pirátů, což vedlo k jeho smrti. Studio by prý rádo ukecalo na padoucha Christopha Waltze. Nikdo lepší na tuhle práci v Hollywoodu asi momentálně není.

Prý však nemáme čekat návrat Penélope Cruz. Místo toho se Jack Sparrow zamiluje do dcery piráta Barbosy, Cariny Smyth. Té by mělo být kolem třiceti, všichni ji považují za čarodějnici, ale ona je vědkyně. Vysvětlujte to však partě primitivů s papouškem na rameni. Tady se mluví o účasti Rebeccy Hall, což je taky zajímavá volba. Pátí Piráti se ovšem objeví až v roce 2016, takže na nějaká oficiální oznámení a potvrzení si ještě asi chvilku počkáme. Jistá novinka je jen jedna – dorazí Keith Richards jako Sparrowův tatík.

---

Vytáhni v hospodě: Čtvrtí Piráti jsou jediným filmem ze série, který nebyl nominován na žádného Oscara

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace