Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #220 o Civalově tajemství


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
S kým byste měli jít na kafe? Má Harrison Ford rád kouzla? A na co Cival potřeboval dodávku? 

Vaše tradiční nedělní potěšení je tu.

Recut týdne
Když superhrdinové zachraňují svět před invazí z vesmíru, musí se u toho tvářit vážně a hlášky si šetřit především na závěr, kdy pořádně setřou padoucha, případně na nějaké to vlastní pošťuchování, kterým zakrývají fakt, že mají naděláno v gatích. Na druhou stranu při natáčení Avengers byla nejspíš docela zábava, což potvrzují i nepovedené záběry. Právě z nich byl teď sestříhán trailer, který je patřičně hrdinský, hrají do něj Nine Inch Nail a zároveň působí poměrně svěže oproti všem těm osudovým upoutávkám, v nichž se řeší osud lidstva. Celkem bych na to zašel, i kdyby to vypadalo takhle.

Výzdoba týdne
Cival ve svém bytě chystá razantní přestavbu. Kuchyňská linka půjde pryč, spát se bude na zemi a místo záchodu si pořídil kýbl střední velikosti. Má k tomu ale dobrý důvod. Konkrétně tenhle. Vedle kostýmu Supermana a světelného meče se jistě bude vyjímat. A my jsme se divili, proč nenápadně zjišťuje, jestli by mu někdo na víkend nepůjčil dodávku…

 

Taťka týdne
Kick-Ass 2 nebyl špatný film, ale změna režiséra mu úplně neprospěla. Je však nutné přiznat, že nakonec dopadl mnohem lépe, než jsme si podle nezajímavých trailerů mysleli. Jedna věc v něm však citelně chyběla. Big Daddy. Superhrdina s tváří Nicolase Cage byl v prvním díle vyloženě boží, ale z logických důvodů se s návratem moc nepočítalo. Na druhou stranu o nějakém tom cameu se mluvilo celkem dlouho. Nakonec to nevyšlo, ale jak to tak vypadá, tvůrci byli připraveni na všechny alternativy. Takhle to mohlo skončit, kdyby Nicolas Cage dorazil.

 

Kouzelník týdne
Harrison Ford v posledních letech hraje ve filmech tak, že se dá jen těžko poznat, jestli ho vůbec zajímá, že je zapnutá kamera, nebo svou image znuděného důchodce dotáhl do dokonalosti. Teď se ale ukázalo, že ani on nemá nervy ze železa a když si domů pozval iluzionistu Davida Blainea s jeho pořadem Real or Magic, celkem ho to rozhodilo. Vlastně celkem dost.

 

Batman týdne
Christian Bale si Batmana vyzkoušel třikrát, vracet se k němu ale nehodlá. Otěže přebírá Ben Affleck, fanoušci se z jeho nečekaného obsazení už stihli uklidnit a my jsme zvědaví, co z jeho bitky s Mužem z oceli vyleze. Každopádně Bale prozradil jednu věc, která by se mohla Affleckovi hodit. Je nutné, aby kostým dovolil člověku chodit na záchod. Prý neexistuje moc činností, které jsou víc ponižující, než když potřebujete pomoc asistenta na to, abyste se vymočili.

 

Harry Potter týdne
Parta z Improv Anywhere má evidentně ráda filmy a nebojí se o své nadšení podělit se světem. Na veřejných místech v New Yorku se dokáží stoprocentně vyblbnout, a tak už se obyvatelé Manhattanu mohli podívat na efektní výstup ve stylu Návratu do budoucnosti a v Brooklynu se začali procházet dinosauři z Jurského parku. Teď se na nádraží Pennsylvania Station objevil jedenáctiletý kluk s brýlemi, sovou a lístkem do Bradavic.

Mupeti týdne
Hunger Games: Vražedná pomsta se blíží do kin, pravděpodobně vydělá hoooodně peněz a bude se o ní mluvit, dokud nedorazí Hobit. A už se začínají objevovat první následovníci. Tihle jsou ale trošku maňáskovitější. A Hunger Games v jejich podání se od originálu o dost víc liší. Na druhou stranu děti se tu moc hezky naučí řešit logické problémy, což se hodí víc než umět krájet puberťáky mačetou.

Kafe týdne
Jednou za čas stojí za to vypadnout z baráku a jít mezi lidi. Stačí třeba do knajpy nebo na kafe a doufat, že narazíte na někoho, s kým si můžete normálně popovídat. Třeba na Bruce Wayna, Dr. Who nebo Clarka Kenta. I ti si totiž potřebují čas od času oddychnout a nadopovat tělo nějakým tím kofeinem. Na druhou stranu jsou témata, která je lepší nenačínat. Zvlášť s těmihle třemi.

 

Čepice týdne
Mysleli jste si, že do Výplachu neprocpeme Hvězdné války? Ani náhodou. Ani náhodou, dokud se budou objevovat věci stylové, jako je tahle kšiltovka. Konec konců kdo by nechtěl nosit na hlavě bitvu u Hvězdy smrti?

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na Ghost Ridera, jehož dva díly se moc nepovedly, ale vy byste o repete zájem měli. Jen by u toho nesměl být Nicolas Cage ani nikdo z předchozích režisérů.

Dnes se podíváme na Davida Ayera. Ten na příští rok chystá akční thriller s Arnoldem Schwarzeneggerem Sabotage a válečné tankistické peklo s Bradem Pittem Fury. Na co se těšíte víc? Název filmu napište do předmětu, do textu uveďte důvody.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace