Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Hobita bude v IMAXu, HFR a 4DX


ikona
KarelR
4DXhobbithobit
Jak si budete moct užít návrat do Středozemě? 

Šmakova dračí poušť dorazí do českých kin už za tři týdny. A jestli jste u prvního Hobita byli na vážkách, jakou jeho verzi byste měli vidět, u dvojky bude rozhodování o něco snazší. Jeho hlavní deviza, údajně pokrokové HFR, se totiž moc nechytla. Přesto se pokusí o druhý útok na divácká srdíčka a po jejím boku budou stát další mocné kinovychytávky.

Záměrně píšu "po jejím boku", Bilbo a spol. totiž opět zaútočí na kina v řadě verzí, aniž by se jejich přednosti příliš mísily. Jak se podařilo zjistit serveru Digitální kino, Warneři by mimo 2D a 3D klasiky v obou jazycích měli nabídnout následující hlavní chody: IMAX 3D s titulky, HFR 3D s dabingem, Atmos a nově i 4DX.

 

Opět tedy chybí HFRko s titulky, překvapením je ale spíš absence dabovaného IMAXu. Nasadí se až později? Nebo bude chybět úplně? Příští týdny napoví víc, osobně ale doufám jen v to, aby šel druhý Hobit zhlédnout v titulkovaném Atmosu ve 2D. Zvukový upgrade je totiž jediný opravdu přínosný příplatek, jenž jednička skvěle využila u zlobrů a v Glumově jeskyni. A podobné by to mohlo být i tady, minimálně s drakem v Osamělé hoře. Jaká verze nejvíc láká vás?

---

Vytáhni v hospodě: Všechny scény z Azogem se natáčely s namaskovaným skřetem, Jackson a spol. s ním ale v postprodukci nebyli spokojení, takže ho nahradili digitální verzí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace