Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham nahradí Bonda


ikona
KarelR
jason stathamviva la madness
Pokračování Po krk v extázi našlo svého hlavního hrdinu. 

Jason Statham je poslední stálice béčkových mlátiček, i on nicméně myslí na sequelová zadní vrátka. Příští léto ho uvidíme hned ve dvou mohutných akčních sériích (prostřílí se Expendables 3 a Rychle a zběsile 7), jeho sólová dráha tím ale nikterak neutrpí. Už brzy si to rozdá s Jamesem Francem v Homelandu a příští rok ho uvidíme v gamblerské kriminálce Heat nebo ve špiónské komedii Susan Cooper (s Melissou McCarthy!). Co v tomhle mixu chybí? Přeci pořádná gangsterka, o což se ale po dnešku nemusíme bát.

 

Britský uberdrsňák se totiž upsal adaptaci románu Viva La Madness od J. J. Connollyho, ve kterém se hlavní hrdina zaplete do drogového podsvětí napříč Londýnem, Karibikem a Venezuelou. Že je vám tenhle titul povědomý? Tak to gratulace k sečtělosti, jelikož jste poznali pokračování Layer Cake, předlohy k devět let starému filmovému debutu Matthewa Vaughna.

 

U nás tahle výborná gangsterka běžela pod názvem Po krk v extázi a Daniel Craig v ní pilně trénoval na Bonda. Současný agent 007 se ale hned z několika důvodů sequelu zúčastnit nemůže, takže part anonymního protagonisty převezme Statham. Víc než luxusní náhrada? Určitě. Snad tedy film vyfasuje pořádný režijní dohled a vyklube se z něj podívaná hodná jedničky. Ritchie a Vaughn už nám londýnskou špínu pár let neservírují. Nějakého nástupce bychom proto rozhodně neodmítli.

---

Vytáhni v hospodě: Jsem sám, komu závěr Po krk v extázi dodnes nepasuje ke zbytku filmu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace