Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trojitá porce hororového Krále


ikona
Mr. Hlad
samuel l. jacksonstephen king
Stephen King se vrací do kin s novým To a Pulsem, kde bude proti mobilům bojovat i pár celkem zajímavých herců 

Stephen King bude lákat filmaře nejspíš vždycky, i když těch povedených adaptací jeho románů a povídek je méně než prstů na ruce zasloužilého ošetřovatele krokodýlů. Každopádně teď se na nás řítí další kousky.  John Cusack a Samuel L. Jackson, kteří se sešli už v solidní kingovině Pokoj 1408, si zahrají hlavní role v adaptaci knihy Puls. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy podivný signál v mobilním telefonu začal měnit lidi ve vraždící monstra. Režie se ujme tvůrce druhé Paranormal Activity a solidního dramatu Dveře v podlaze Tod Williams. Kamery se mají spustit už v lednu.

Zajímavé věci se dějí i okolo nové filmové verze slavného To. Tu točí talentovaný Cary Fukunaga, jehož Jana Eyrová nebo Sin Nombre byly hodně povedené kousky. Momentálně pracuje pro HBO na ambiciózní kriminálce True Detective s Matthew McConaugheym a Woody Harrelsonem. A co se změnilo u To? Film půjde do kin rozdělený na dva díly. Podobně na tom byla i televizní verze s Timem Currym a fungovalo to, tak snad v tomhle případě nepůjde čistě jen o peníze. Jestli bude jeden film o dětech a vraždícím klaunovi a druhý o dospělých a vraždícím klaunovi, nebo se to nějak namíchá, zatím nikdo neprozradil.

---

Vytáhni v hospodě: Stephen King nebyl spokojen s Kubrickovým Osvícením, a tak se rozhodl v roce 1997 se svým dvorním režisérem Mickem Garrisem vypustit novou verzi. Ta Kubrickova má na IMDB hodnocení 8,5. Garrisova 6.0.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace