Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dámské Expendables s luxusním obsazením?


ikona
Mr. Hlad
expendables
Slyova parta dostane v rámci feminizace konkurenci. A hodně ambiciózní.  

Trojky The Expendalbes se dočkáme příští rok v létě a Sylvester Stallone tu půjde se svou partou po krku Melu Gibsonovi. Nově dorazí třeba i Wesley Snipes, Harrison Ford nebo Antonio Banderas, ale zdá se, že brzy by kina mohla okupovat ještě jedna akční sebranka. Avi Lerner, producent The Expendables, totiž už nějakou dobu plánuje ženskou verzi téhle týmovky s názvem The Expendabelles a věci se, zdá se, pohnuly dopředu. Lerner se totiž minimálně v plánovaném obsazení rozhodně nedrží zkrátka.

Nabídku zahrát si ve filmu, který by měl být stejně nadupaný a drsný jako The Expendables, dostaly Milla Jovovich, Cameron Diaz nebo dokonce Meryl Streep, což je trojice stejně zajímavá jako divná. Na druhou stranu vidět držitelku tří Oscarů, jak krájí záporáky ve stylu Terryho Crewse a jeho opakovací brokovnice, by mohl být neopakovatelný zážitek. Otázka je, jestli dámy na Lernerovu nabídku kývnou. Každopádně děj se má odehrávat v nejbohatší zemi světa Bruneji, kamery se spustí údajně už příští rok a do kin by The Expendabelles měly dorazit v létě 2015. Kdo se chopí režie, zatím není jasné, ale jelikož Lerner hledá za kameru ženu a ne chlapa, logicky nám z toho vychází Kathryn Bigelow. S akčním žánrem mají sice zkušenosti i Mimi Leder nebo Karyn Kusama, ale to by to už fakt měla točit radši Věra Chytilová.

---

Vytáhni v hospodě: Vedle Expendabelles se chystá i podobný konkurenční projekt, v němž by měly být k vidění Katee Sackhoff, Linda Hamilton nebo Gina Carano. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace