Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

50 odstínů klácení má nového modela


ikona
KarelR
50 odstínů šedi50 shades of grey
Spoutané drama pokračuje! 

Původně jsem přemýšlel, jestli mám dnešní odpoledne věnovat další marvelácké novince. Dr. Strange a Black Panther jsou v aktivním vývoji, Daredevil a Punisher do něj velice pomalu směřují, dvojka Thora je prý zábavná a svižná jízda, u které se nevyplatí moc přemýšlet... Ale ne! Zase bychom dostali sodu, že mutujeme do MarvelZone (jako by nestačilo skvělé promo Kapitána Ameriky!), takže comicsárny neobdivující čtenáře rád potěším něčím, co musí být jejich srdcím zákonitě bližší.

Samozřejmě tím myslím bestsellerových 50 odstínů šedi, jejichž adaptace po dramatickém odchodu Charlieho Hunnama pátrala po novém hlavním hrdinovi. Kdo si tedy pořídí novou schránku na hatemail a nechá se pronásledovat posedlými fanynkami místo něj? Jméno tohohle odvážlivce zní Jamie Dornan a pokud jste náhodou nesledovali seriál Once Upon a Time, v němž si zahrál šerifa pohádkového městečka, nejspíš jste o něm nikdy neslyšeli.

 

Dornan se následně přesunul do irského krimiseriálu The Fall, kde ukázal svoje temnější stránky jako sériový vrah. Teď ho nicméně čeká velikánský křest celovečerním ohněm, protože bude muset na plátně pořádně naplácat Dakotě Johnson. Chcete u toho být? Tak si v kalendáři zakroužkujte 1. srpen 2014. A snažte se přitom nemyslet na to, že v ten samý den vtrhne do kin Bradley Cooper jako mluvící mýval s obřím samopalem. Kdo by, sakra, chtěl něco takového vidět?

---

Vytáhni v hospodě: Dornan je docela borec, na tu roli je ho skoro až škoda...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace