Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine jako Bondův šéf?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackman
Objeví se Hugh Jackman mezi elitou britských špionů? 

Na novinky o nové Bondovce je ještě trochu brzy, ale zdá se, že agenti z britských ostrovů o sobě umí dát vědět i bez povolení zabíjet. Scenárista Aaron Berg totiž momentálně slaví, že se mu za velmi sympatických 1,2 miliony dolarů povedlo prodat scénář s názvem Section 6. Ten vychází ze skutečných událostí, které se staly během první světové války, kdy Velká Británie založila tajnou službu MI6. A té tehdy šéfoval Sir George Mansfield Cummings, jenž sloužil jako inspirace pro Bondova šéfa s kódovým označením M.

Historický špionážní thriller nejspíš jen tak neuvidíme, ale už teď se kolem něj motají docela zajímaví lidé. O hlavní roli projevil zájem Hugh Jackman, o němž se před pár lety celkem vážně uvažovalo jako o samotném Bondovi. Tohle by mu ale sedět mohlo taky. Section 6 však láká už i režiséry a předběžný zájem projevili tvůrce posledních čtyř dílů Rychle a zběsile Justin Lin a Brett Ratner, který sice umí příjemně překvapit, ale faktem je, že na svém kontě moc vyloženě dobrých filmů nemá. Každopádně to vypadá, že se do Hollywoodu opět dostal scénář, ze kterého by mohl být zatraceně zajímavý film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace