Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cuarón Jr.: Od Gravitace k Atlantidě


ikona
KarelR
gravityjonas cuaronthe lost city
Syn Alfonsa Cuaróna začíná slibnou scenáristickou kariéru. 

Vysvětlovat, kdo je Alfonso Cuarón, zřejmě nemá smysl. Režisér Vězně z Azkabanu, Potomků lidí a Gravitace má ale syna, o kterém jste možná ještě neslyšeli. Jmenuje se Jonas a tatínkovi pomáhal se scénářem jeho Bullockovské odysey, což mu nyní přináší slušný věhlas.

Na stole mu tedy musela přistát slušná dávka scenáristických nabídek, ze kterých si Jonas konečně vybral. A kupodivu se nehodlá vrátit na pevnou zem. Z vesmíru se totiž přesune rovnou pod vodu, kde by měl oživit bájnou Atlantidu.

 

Warneři už se projekt nazvaný The Lost City kdysi snažili udat Peteru Jacksonovi. Ten má ale plné ruce práce s jistou titěrnou fantasy, takže se obrátili k rodince Cuarónových. Zatím sice není jasné, jestli se jim k nějaké spolupráci podaří ukecat hvězdného režiséra. Mladý scenárista má ale nyní za úkol vyřešit, o čem by takové atlantské dobrodružství mohlo být. A pokud to zvládne, Warneři mu určitě začnou náležitě podstrojovat.

O Jonasu Cuarónovi tak nejspíš ještě hodně uslyšíme. Momentálně navíc chystá svůj druhý celovečerák jménem Desierto, ve kterém bude Gael Garcia Bernal zdrhat z Ameriky do Mexika, takže by měl psaní blockbusterů šikovně vyvažovat malými projekty z vlastní produkční zahrádky. Táta na něj musí být náležitě pyšný...

---

Vytáhni v hospodě: Na blůčku Gravitace se objeví Jonasův "doplňkový" kraťas Aningaaq, který ukazuje druhou stranu jisté události z filmu. Modří dozajista vědí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace