Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se únos pivního krále


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinssam worthington
Anthony Hopkins si zahraje pivního poloboha, který se stal obětí únosu 

Když někdo unese bohatého podnikatele, je to problém, ale dá se vyřešit tak, že do akce pustíte Jasona Stathama. Na prezidenta už by to chtělo Bruce Willise nebo Arnolda Schwarzeneggera před čtvrt stoletím, ale pořád můžou přijít horší věci. V roce 1983 se totiž obětí únosu stal Freddy Heineken a pokud jednou za čas vyrazíte do hospody, nejspíš tušíte, o koho jde. Tenhle holandský pivní baron zkrátka zmizel spolu se svým řidičem Abem Dodererem a únosci chtěli za jejich bezpečný návrat domů rekordních padesát milionů dolarů.

Celou záležitost se teď rozhodl připomenout Daniel Alfredson, který natočil druhý a třetí díl série Milénium, tedy Dívka, která si hrála s ohněm a Dívka, která kopla do vosího hnízda. Adaptovat bude knižní předlohu Petera R. de Vriese a sehnal si zatraceně zajímavé herce. Heinekena si zahraje Anthony Hopkins a vedle něho budou třeba Jim Sturgess, Sam Worthington nebo Ryan Kwanten. Údajně by mělo jít o akční thriller, tak uvidíme, jak moc se bude Alfredson držet reality a věřme, že dopadne lépe než Niels Arden Oplev, jehož Pomstu mrtvého muže zámořští diváci prakticky ignorovali. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace