Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Foxové hledají fantastické obsazení


ikona
KarelR
fantastic fourfantasticka ctyrka
Kdo by si mohl zahrát Reeda Richardse a jeho partu? 

Před týdnem jsme se dozvěděli, že je reboot Fantastické čtyřky ve fázi vyťukávání scénáře. Foxům s ním pomáhá Simon Kinberg, člověk zodpovědný za nedávné resuscitace X-Menů a Sherlocka Holmese, s trochou štěstí by tedy mohl slavný comics konečně dostat pořádný celovečerák.

 

Režisér Josh Trank už se každopádně poohlíží po hercích a internet zasáhla další vlna spekulací, že si pro roli Johnnyho Storma vyhlédl Michaela B. Jordana, s nímž pracoval na výborné Kronice. Bude z toho další zbytečná kauza, jako u obsazení Perryho Whitea a Heimdalla? Snad si ji fandové pro jednou odpustí, můžou se místo toho třeba zabývat dalšími castingovými novinkami.

Stále sice nepadlo ani slovo o obsazení kamenného bručouna Bena Grimma. Pro roli Reeda Richardse ale prý Foxové zvažují jména jako Kit Harrington (Jon Snow ze Hry o trůny), Jack O’Connell a Miles Teller, zatímco by představy o Susan Storm měly splňovat Saoirse Ronan a Kate Mara.

 

Zatím to berte spíš jako studiová přání, než hlášení o vážných debatách. Foxové totiž mají na podepisování smluv ještě dost času a určitě ho hodlají náležitě využít. Natáčení totiž nezačne dřív než příští rok a premiéra nás čeká až 6. března 2015. Boj o čtyři výrazné comicsové role se přesto pomalu rozjíždí, v diskuzi tak tradičně dejte vědět, která propíraná jména by uspokojila vás.

---

Vytáhni v hospodě: Vsadím se, že od Kate Mary by se nechal uspokojit kdekdo. Konec extrémně nemístné a zcela zbytečné poznámky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace