Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická čtyřka v rukách x-meního scenáristy?


ikona
Mr. Hlad
fantastic four
Reboot Fantastické čtyřky napíše jeden z nejpovolanějších scenáristů 

Comicsové filmy obvykle slaví u diváků úspěch, tenhle žánr zkrátka jede a není moc hrdinů, kteří by museli vyklidit pole. Daredevil, Ghost Rider nebo Green Lantern jsou spíš výjimky, stejně jako Fantastická čtyřka. O jejím návratu do kin a trošku jiném způsobu zpracování se mluví už docela dlouho. Je fakt, že dva filmy pod vedením režiséra Tima Storyho byly poměrně dost špatné, mizerně zahrané a nic moc se tam nedělo, ale tenhle comics patří ke klasice a klasika to jen tak nevzdává. Gigantický Ben Grimm, neviditelná Sue Storm, létající lidská pochodeň Johnny Storm a Reed Richards, majitel asi nejblbější superschopnosti na světě, díky které může natahovat svoje končetiny, teď dostali zajímavou posilu.

Donedávna na scénáři pracovali tvůrci filmu Abraham Lincoln: Lovec upírů, což moc důvěry nevzbuzovalo, ale Foxové si teď najali Simona Kinberga, který by jim měl pomoci s doladěním všech detailů. Kinberg napsal Sherlocka Holmese, třetí X-Meny a bude zodpovědný i za X-Men: Days of the Future Past. S comicsy a s týmovkami má zkrátka zkušeností dost a mohl by z Fantastické čtyřky udělat celkem zajímavou věc. O obsazení se zatím nic neví, ale šeptá se, že Josh Trank si ze své Kroniky přivede Michaela B. Jordana a dá mu roli Johnnyho Storma. Premiéra se chystá na březen 2015.

---

Vytáhni v hospodě: Před lety plánoval Fantastickou čtyřku i Chris Columbus. A mělo jít skoro až o komedii

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace